בבקה גבינות ופסטו – עוגת שמרים מלוחה
אין סיבה לפחד משמרים! קבלו מתכון משגע של בבקה גבינות ופסטו, מאפה שמרים זהוב ונימוח, טעים ופשוט להכנה, עם כמה סוגי גבינות נפלאות
אין סיבה לפחד משמרים! קבלו מתכון משגע של בבקה גבינות ופסטו, מאפה שמרים זהוב ונימוח, טעים ופשוט להכנה, עם כמה סוגי גבינות נפלאות
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 486.4 קק״ל 3891.5 קק״לפחמימות 52.0 גרם 416.1 גרםשומן 25.0 גרם 200.3 גרםנתרן 1271.1 מ״ג 10169.2 מ״גחלבון 12.6 גרם 100.6 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.7 גרםשומן רווי 11.3 גרם 90.7 גרםכולסטרול 69.4 מ״ג 555.5 מ״גסידן 99.4 מ״ג 794.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 115.6 מ״ג 924.7 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 8.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות486
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 486.4 קק״ל 3891.5 קק״לפחמימות 52.0 גרם 416.1 גרםשומן 25.0 גרם 200.3 גרםנתרן 1271.1 מ״ג 10169.2 מ״גחלבון 12.6 גרם 100.6 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.7 גרםשומן רווי 11.3 גרם 90.7 גרםכולסטרול 69.4 מ״ג 555.5 מ״גסידן 99.4 מ״ג 794.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 115.6 מ״ג 924.7 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 8.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 486 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
1 צנצנת ממרח פסטו
-
50 גרם גבינת ברי
-
50 גרם גבינת מנצ’גו
-
50 גרם גבינת שמנת
-
50 גרם גבינת איבריקו
ציפוי
-
1 ביצה M
אופן הכנה
- מגרדים את הגבינות הקשות וחותכים לקוביות (או חותכים עם הידיים לפיסות קטנות) את הגבינות הרכות.
- שמים את כל רכיבי הבצק, למעט המלח, בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים 4 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 4 דקות. מכסים במגבת ומתפיחים עד הכפלת נפח הבצק.
- מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל כדור למלבן, מורחים את הפסטו ומפזרים מעל את הגבינות. מגלגלים לצורת גליל וחותכים לפרוסות בעובי 2 ס”מ.
- מסדרים את השבלולים בצורה יפה בתבנית עם חור (תבנית בבקה) או בתבנית עגולה בקוטר 22 ס”מ ומתפיחים במשך 30 דקות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. טורפים את הביצה.
- מברישים את המאפה בביצה ואופים 25-30 דקות, או עד שהוא מזהיב.
אופן הכנה
- מגרדים את הגבינות הקשות וחותכים לקוביות (או חותכים עם הידיים לפיסות קטנות) את הגבינות הרכות.
- שמים את כל רכיבי הבצק, למעט המלח, בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים 4 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 4 דקות. מכסים במגבת ומתפיחים עד הכפלת נפח הבצק.
- מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל כדור למלבן, מורחים את הפסטו ומפזרים מעל את הגבינות. מגלגלים לצורת גליל וחותכים לפרוסות בעובי 2 ס”מ.
- מסדרים את השבלולים בצורה יפה בתבנית עם חור (תבנית בבקה) או בתבנית עגולה בקוטר 22 ס”מ ומתפיחים במשך 30 דקות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. טורפים את הביצה.
- מברישים את המאפה בביצה ואופים 25-30 דקות, או עד שהוא מזהיב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן