בוויאז במילוי חזה טלה ופרגית

מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים בוויאז במילוי חזה טלה ופרגית: כיסוני בצק דקיקים במילוי של חזה טלה צלוי ופרגית טחונה. מגישים עם סחוג ירוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    שעה ו-30 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    25

מצרכים

בצק

מלית

אופן הכנה

  1. מכינים את המלית: צולים את החזה טלה כ-4 שעות בחום של 150 מעלות יחד עם שום, בצלים, טימין, בהרט, קינמון, אגוז מוסקט וזרעי שומר.
  2. מפרקים את החזה לאחר הצלייה לקרעים קטנים של בשר.
  3. מערבבים את כל חומרי המילוי, מתבלים. 
  4. מכינים את הבצק: לשים את הקמח המים והמלח כ 10 דקות בקערת לישה.
  5. מחלקים לכדורים של 150 גרם ומניחים כשלוש שעות בטמפרטורת החדר מכוסה בשמן.
  6. פותחים כל כדור לעלה דקיק מאוד, מקפלים לחצי ומניחים מהמילוי ומגלגלים לסגירה.
  7. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ 40 דקות להזהבה טובה.
  8. מכינים סחוגטוחנים את הפלפלים, כוסברה ושום במטחנת בשר דקה. מתבלים ושומרים בקירור.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 1002.2 קק״ל 6013.2 קק״ל
פחמימות 87.9 גרם 527.5 גרם
שומן 54.4 גרם 326.3 גרם
נתרן 2094.0 מ״ג 12563.8 מ״ג
חלבון 41.2 גרם 247.2 גרם
סיבים תזונתיים 7.6 גרם 45.8 גרם
שומן רווי 4.5 גרם 27.3 גרם
כולסטרול 58.3 מ״ג 350.0 מ״ג
סידן 77.7 מ״ג 465.9 מ״ג
ברזל 4.8 מ״ג 28.7 מ״ג
אשלגן 858.9 מ״ג 5153.5 מ״ג
אבץ 2.7 מ״ג 16.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar