בולונז עוף עם פתיתים שילדים מאוד אוהבים

אם הילדים שלכם סרבני מזון, לגלי ברמן יש את התשובה בשבילכם - בולונז עוף עם פתיתים שילדים מאוד אוהבים (וגם מבוגרים)
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את כל הירקות: פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בצל ועגבניות.
  2. בסיר מחממים שמן זית. מוסיפים את הירקות הטחונים ומטגנים 2 דקות.
  3. מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות.
  4. מוסיפים את העוף הטחון וממשיכים לבשל 10 דקות. תוך כדי בישול מפוררים את העוף בעזרת כף עץ. אם הנוזלים מתאדים, מוסיפים מעט מים.
  5. מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן.
  6. שמים בכל צלחת הגשה פתיתים מבושלים ורוטב בולונז ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 695.6 קק״ל 2782.2 קק״ל
פחמימות 106.4 גרם 425.7 גרם
שומן 15.1 גרם 60.3 גרם
נתרן 69.7 מ״ג 278.7 מ״ג
חלבון 31.2 גרם 124.8 גרם
סיבים תזונתיים 4.0 גרם 15.9 גרם
שומן רווי 2.7 גרם 10.8 גרם
כולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״ג
סידן 53.3 מ״ג 213.2 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
אשלגן 1290.5 מ״ג 5161.9 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody