המנה שהילדים שלך הכי יאהבו! בולונז פתיתים

ארוחה שלמה בקלות בסיר אחד - עומר מילר ותמרה אהרוני מכינים סיר של בולונז ביתי שמתבשל ביחד עם פתיתים. בזמן עבודה קצר תקבלו ארוחה משביעה ומאוזנת שילדים אוהבים
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב ושטוח (סוטאז’) מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר עד שהוא מתפורר ומשנה את צבעו ואין יותר מים בתחתית הסיר - חשוב מאוד לטגן על אש גבוהה, אנחנו רוצים צריבה של הבשר ולא בישול שלו. זה לוקח בערך 10 דקות.
  2. ממליחים ומפלפלים תוך כדי ערבוב.
  3. מוסיפים רוטב עגבניות של MUTTI ומבשלים במשך 20 דקות עד שהבשר מתרכך והרוטב טעים. אם צריך, מוסיפים קצת מלח ופלפל.
  4. מוסיפים את הפתיתים ואת המים הרותחים, מנמיכים את האש לנמוכה ביותר וסוגרים את הסיר עם מכסה.
  5. מבשלים במשך 10 דקות או עד שהפתיתים רכים אבל עדיין יציבים. זוכרים? הם ממשיכים להתבשל גם אחרי שסוגרים את הגז.

    בולונז פתיתים. צילום: שניר גואטה
    בולונז פתיתים. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 431.9 קק״ל 1727.7 קק״ל
פחמימות 21.4 גרם 85.5 גרם
שומן 25.0 גרם 100.1 גרם
נתרן 1482.1 מ״ג 5928.4 מ״ג
חלבון 28.3 גרם 113.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 7.5 גרם 29.9 גרם
כולסטרול 86.0 מ״ג 344.0 מ״ג
סידן 11.0 מ״ג 44.1 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
אשלגן 299.0 מ״ג 1196.1 מ״ג
אבץ 5.0 מ״ג 20.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    Merav Cohen Yahav

    יצא מוששש . לפני הוספת הבשר הכנסתי גזר מגורד לדקה טיגון בשמן זית

תגובות (8)

    Avatar
    Merav Cohen Yahav

    יצא לי טעים ממש.. הילדים שלי טרפו. הוספתי גזר מגורד לטיגון של דקה לפני הוספת הבשר

    Avatar
    מינה צח

    הכותרת הכי מדוייקת למתכון! פשוט טעים והילדים אכלו הכל סוף סוף

    Avatar
    שי לוי

    בהחלט הילדים טרפו וגם אני. מתכון מעולה ומזין

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody