
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל50 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
-
1 כף שמן זית
-
400 גרם בשר בקר טחון
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכןMUTTI
-
2 כוסות מים רותחים
-
1 כוס פתיתיםאיזה סוג שאוהבים
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- בסיר רחב ושטוח (סוטאז’) מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר עד שהוא מתפורר ומשנה את צבעו ואין יותר מים בתחתית הסיר - חשוב מאוד לטגן על אש גבוהה, אנחנו רוצים צריבה של הבשר ולא בישול שלו. זה לוקח בערך 10 דקות.
- ממליחים ומפלפלים תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים רוטב עגבניות של MUTTI ומבשלים במשך 20 דקות עד שהבשר מתרכך והרוטב טעים. אם צריך, מוסיפים קצת מלח ופלפל.
- מוסיפים את הפתיתים ואת המים הרותחים, מנמיכים את האש לנמוכה ביותר וסוגרים את הסיר עם מכסה.
- מבשלים במשך 10 דקות או עד שהפתיתים רכים אבל עדיין יציבים. זוכרים? הם ממשיכים להתבשל גם אחרי שסוגרים את הגז.
בולונז פתיתים. צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
394.4
קק״ל
1577.4
קק״ל
פחמימות
21.7
גרם
86.8
גרם
שומן
20.3
גרם
81.3
גרם
נתרן
1147.4
מ״ג
4589.4
מ״ג
חלבון
28.4
גרם
113.5
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
5.8
גרם
23.0
גרם
כולסטרול
91.0
מ״ג
364.0
מ״ג
סידן
18.0
מ״ג
72.1
מ״ג
ברזל
2.8
מ״ג
11.1
מ״ג
אשלגן
286.0
מ״ג
1144.1
מ״ג
אבץ
6.5
מ״ג
25.8
מ״ג
תגובות (24)
איך אני אוהבת מנות כאלה, הכל ביחד
רעיון אדיר !!
מנב שכל ילד אוהב