בורקס סנדביץ` סביח – הבוקר טוב כבר בפנים!

בורקס סנדביץ` סביח זה בורקסים ביתיים על בסיס בצק עלים מוכן במילוי גבינות, שמשדרגים בקלות לסנדביץ' סביך מושקע וטעים במיוחד
בורקס סנדביץ` סביח זה בורקסים ביתיים על בסיס בצק עלים מוכן במילוי גבינות, שמשדרגים בקלות לסנדביץ' סביך מושקע וטעים במיוחד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.6 קק״ל 1382.4 קק״ל
    פחמימות 7.3 גרם 65.9 גרם
    שומן 7.8 גרם 69.8 גרם
    נתרן 605.3 מ״ג 5447.7 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 106.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 91.5 מ״ג 823.1 מ״ג
    סידן 237.2 מ״ג 2134.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 200.0 מ״ג 1799.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.6 קק״ל 1382.4 קק״ל
    פחמימות 7.3 גרם 65.9 גרם
    שומן 7.8 גרם 69.8 גרם
    נתרן 605.3 מ״ג 5447.7 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 106.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 91.5 מ״ג 823.1 מ״ג
    סידן 237.2 מ״ג 2134.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 200.0 מ״ג 1799.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הבורקס: מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מערבבים יחד את חומרי המלית ומניחים בצד. פורשים את הבצק על משטח העבודה וחותכים לריבועים בגודל 20 על 20 ס”מ. מניחים גבעה של מלית במרכז כל ריבוע בצק ומקפלים לחצי באלכסון לקבלת משולש גדול. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית ומניחים את המשולשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. מברישים בביצה, מפזרים שומשום לקישוט ואופים בחום של 160 מעלות כ-40 דקות, או עד שהבורקסים תפוחים, ריחניים ושחומים גם בתחתית.
  3. מטגנים פרוסות חציל.
  4. להרכבת בורקס סביח: חוצים לרוחב את הבורקס החם, ממלאים בפרוסות ביצה קשה, חציל מטוגן, סחוג (אם אוהבים) סלט ירקות קצוץ דק-דק. יוצקים על הכל טחינה, סוגרים לכריך משולש ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס סנדביץ` סביח – הבוקר טוב כבר בפנים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות