< רקע נינג'ה

בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים של דניאל עמית

בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים שנאפה ומוגש כבורקס משפחתי ענק. רק לערבב, למלא, לגלגל ולאפות בסיר אחד לקבלת תוצאה מושלמת
בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים שנאפה ומוגש כבורקס משפחתי ענק. רק לערבב, למלא, לגלגל ולאפות בסיר אחד לקבלת תוצאה מושלמת
  • דניאל עמית
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4466.2 קק״ל 4466.2 קק״ל
    פחמימות 708.3 גרם 708.3 גרם
    שומן 309.2 גרם 309.2 גרם
    נתרן 15019.2 מ״ג 15019.2 מ״ג
    חלבון 351.2 גרם 351.2 גרם
    סיבים תזונתיים 183.2 גרם 183.2 גרם
    שומן רווי 234.6 גרם 234.6 גרם
    כולסטרול 437.2 מ״ג 437.2 מ״ג
    סידן 2309.2 מ״ג 2309.2 מ״ג
    ברזל 197.4 מ״ג 197.4 מ״ג
    אשלגן 1768.7 מ״ג 1768.7 מ״ג
    אבץ 178.6 מ״ג 178.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4466.2 קק״ל 4466.2 קק״ל
    פחמימות 708.3 גרם 708.3 גרם
    שומן 309.2 גרם 309.2 גרם
    נתרן 15019.2 מ״ג 15019.2 מ״ג
    חלבון 351.2 גרם 351.2 גרם
    סיבים תזונתיים 183.2 גרם 183.2 גרם
    שומן רווי 234.6 גרם 234.6 גרם
    כולסטרול 437.2 מ״ג 437.2 מ״ג
    סידן 2309.2 מ״ג 2309.2 מ״ג
    ברזל 197.4 מ״ג 197.4 מ״ג
    אשלגן 1768.7 מ״ג 1768.7 מ״ג
    אבץ 178.6 מ״ג 178.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מרככים את החציל: חוצים את החציל לשניים, בוזקים על כל אחד מהחצאים שמן זית ומלח ומבשלים בנינג׳ה על מצב אפייה במשך כ-15 דקות עד לריכוך.
  2. מכינים את המלית: מערבבים את הגבינות עם הביצה, המלח והפלפל לתערובת אחידה.
  3. מקררים את החציל שהתרכך, מקלפים וקוצצים אותו ומוסיפים למלית הגבינות. מערבבים היטב.
  4. מרכיבים את הבורקס: לוקחים 2 דפי פילו ומברישים בשמן זית או בחמאה מומסת. מניחים שורה מהמילוי בקצה הדפים ומגלגלים לצורת נחש. חוזרים על הפעולה עם דפי פילו נוספים (בכל פעם 2 דפים) עד לסיום המלית.
  5. מסדרים את נחשי הפילו הממולאים בסיר (בצורת שבלול גדול). מזלפים שמן זית, מפזרים שומשום ומכניסים לנינג’ה על מצב אפיה למשך כרבע שעה.
    בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים 2
    בורקס משפחתי מרשים וטעים. צילום: דניאל עמית

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים של דניאל עמית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Anat Brodet

    למי שאין נינג’ה אם אפשר הוראות לתנור רגיל בבקשה ותודה מראש

      Avatar
      מערכת Foody

      פשוט לאפות בחום של 180 מעלות 25 -20 דקות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות