בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן

קבלו מתכון של עוגה בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן - עוגה פשוטה להכנה ומאוד טעימה שמתאימה בול לכל מי ששומר דיאטה ומפחית בצריכת שומנים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

כשמבקשים ממני להביא משהו מתוק, אני מכינה את עצמי: אני כבר יודעת שחצי מהאמהות כל הזמן בדיאטה- וכשאני מביאה כיבוד או שהן נשברות ואוכלות ושונאות אותי, או שהן מסתכלות על כולם אוכלים ומתייסרות - וגם שונאות אותי. ואתם כבר יודעים שאני חייבת שכולם יהיו מרוצים, אז לכבוד הנשים (והגברים) שבדיאטה תמידית אני אופה עוגת אננס בלי טיפת שמן או חמאה. מכינים אותה במעבד מזון, ועד שתספיקו להגיד “בחושה אננס רכה ועסיסית (דלת שומן)” היא כבר תהיה מוכנה.

מצרכים

עוגה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מסננים את פרוסות האננס ושומרים בצד ¼ כוס מהסירופ. מרסקים את פרוסות האננס וכל יתר הסירופ במעבד מזון, למחית גסה.
  3. מוסיפים סוכר וביצים ומעבדים.
  4. מוסיפים קמח, אבקת סודה ואגוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה.
  5. ממלאים תבניות משומנות ואופים כ-30 דקות.
  6. מברישים בסירופ ששמרנו מיד אחרי האפייה, כשהעוגות עדיין חמות. מקשטים בקוקוס.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1277.1 קק״ל 2554.2 קק״ל
פחמימות 271.7 גרם 543.4 גרם
שומן 11.4 גרם 22.7 גרם
נתרן 88.4 מ״ג 176.9 מ״ג
חלבון 21.3 גרם 42.5 גרם
סיבים תזונתיים 3.8 גרם 7.6 גרם
שומן רווי 2.4 גרם 4.9 גרם
כולסטרול 253.8 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 58.5 מ״ג 117.0 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״ג
אשלגן 245.5 מ״ג 490.9 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Galit Duani

    תודה רבה על המתכון, נראה מושלם! 🙁

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody