בייגל בצבעי הקשת

לא צריך לטוס עד ניו יורק כדי לטעום בייגל בצבעי הקשת. אור בן אוליאל מלמד כיצד מכינים את הטרנד האמריקאי של בייגל צבעוני ומתוק בקלות בבית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    שעה
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

מי בישול

קרם גבינה

עיטור

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערית שמרים, סוכר ורבע כוס מהמים (60 מ״ל) ומשאירים למנוחה לכ-2 דקות.
  2. בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, מלח, שמן ויתרת המים (כוס ורבע - 300 מ״ל).
  3. מוסיפים את תערובת השמרים ולשים במהירות נמוכה-בינונית כ - 5 דקות או עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  4. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים וצובעים כל חלק בצבע שונה (חלק אחד משאירים לא צבוע).
  5. מגלגלים כל חלק לרצועה, מניחים את כל הרצועות זו לצד זו ומגלגלים לרצועה אחת גדולה.
  6. מחלקים ל-12 חלקים שווים, מגלגלים כל חלק לרצועה בעובי של כ-2 ס״מ ומלפפים אותה סביב עצמה. יוצרים עיגול ומהדקים את הקצוות.
  7. מניחים את כל הבייגלס על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה למנוחה של כ-10 דקות.
  8. בסיר בינוני מביאים לרתיחה את המים וסודה לשתייה.
  9. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  10. מבשלים כל בייגל כ-20 שניות במים הרותחים, מוציאים ומניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  11. אופים כ-15 דקות.
  12. מכינים את הקרם גבינה: מערבבים את כל החומרים לתערובת חלקה ואחידה.
  13. מוציאים את הבייגלס האפויים ומצננים.
  14. מורחים את הקרם גבינה על גבי הבייגל, מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3023.8 קק״ל 3023.8 קק״ל
פחמימות 435.8 גרם 435.8 גרם
שומן 67.6 גרם 67.6 גרם
נתרן 804.3 מ״ג 804.3 מ״ג
חלבון 57.7 גרם 57.7 גרם
סיבים תזונתיים 19.0 גרם 19.0 גרם
שומן רווי 7.4 גרם 7.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 130.6 מ״ג 130.6 מ״ג
ברזל 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
אשלגן 752.2 מ״ג 752.2 מ״ג
אבץ 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody