בינג: פנקייק סיני ממולא שכמותו עוד לא הכנתם!

פנקייק סיני בינג ממולא ירקות מוקפצים ומפוצץ בטעם! מושלם כמנה ראשונה בארוחה אסיאתית, וכיפי כנשנוש מקורי. נסו פעם אחת ותראו שתחזרו לזה שוב ושוב
פנקייק סיני בינג ממולא ירקות מוקפצים ומפוצץ בטעם! מושלם כמנה ראשונה בארוחה אסיאתית, וכיפי כנשנוש מקורי. נסו פעם אחת ותראו שתחזרו לזה שוב ושוב
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    152
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.4 קק״ל 1828.8 קק״ל
    פחמימות 23.4 גרם 280.9 גרם
    שומן 4.1 גרם 49.1 גרם
    נתרן 385.9 מ״ג 4631.3 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 46.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 34.9 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 39.0 מ״ג 467.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 226.5 מ״ג 2717.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    152
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.4 קק״ל 1828.8 קק״ל
    פחמימות 23.4 גרם 280.9 גרם
    שומן 4.1 גרם 49.1 גרם
    נתרן 385.9 מ״ג 4631.3 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 46.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 34.9 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 39.0 מ״ג 467.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 226.5 מ״ג 2717.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור

אם ארוחת פנקייקים בשבילכם זה רק פנקייקים מתוקים עם פירות וסירופ מייפל, התכוננו להפתעה החדשה על שולחן ארוחת הערב – פנקייק סיני מלוח ועסיסי ממולא בירקות מוקפצים ומוגש עם רוטב סויה. והכי כיף, זה שקוראים לו בינג! מושלם בתור מנה ראשונה לארוחה סינית מלאה, ולא פחות מזה עובד כנשנוש שסוגר פינה. אז… תעבירו את הבינג.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקייקים

מלית

הגשה


אופן הכנה:

  1. מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את הקמח והמלח, מוסיפים את השמן והמים, תחילה 3/4 כוס מים, ומערבבים עד שנוצר כדור בצק אחיד ולא דביק. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מים.
  2. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים את הבצק למנוחה במשך  30 דקות.
  3. בינתיים מכינים את המילוי: מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומטגנים את הכרוב והגזר כ-4 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
  4. מוסיפים את הרטבים והסוכר וממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות.
  5. מוסיפים את הקורנפלור מהול במים, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.
  6. מכבים את האש ומצננים את המילוי לטמפרטורת החדר.

    פנקייק סיני בינג 3
    כיף לאכול וכיף לומר זאת - בינג!

  7. מכינים את הפנקייקים: מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים ומכדררים. מכסים במגבת את כדורי הבצק ועובדים עם כדור אחד בכל פעם.
  8. מרדדים כדור בצק על משטח עבודה מקומח לעיגול דק מאוד ומניחים במרכז כ-2 כפות מהמילוי.
  9. סוגרים את קצוות העיגול מעל המילוי למעין כיס ומהדקים.
  10. הופכים את העיגול על המשטח עם התפר כלפי מטה ומרדדים שוב לפנקייק שמנמן. ממשיכים באותו האופן עם יתר הבצק והמילוי.
  11. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפנקייקים משני הצדדים, בסבבים של 3-4 בכל פעם, עד להזהבה יפה.
  12. מגישים מיד עם רוטב סויה ובצל ירוק.

    פנקייק סיני בינג 2
    פנקייק סיני בינג. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בינג: פנקייק סיני ממולא שכמותו עוד לא הכנתם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    טל נאה

    אפשר במקום רוטב צ’ילי חריף אפשר מתוק

      Avatar
      מערכת Foody

      כן בטח.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות