
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל קטן
-
3 ביצים L
-
1/2 כוס אפונה ירוקה עדינה קפואה
-
1/2 צרור עירית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
6 פרוסות לחם אחיד
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל ואת העירית.
- מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מעבירים לקערה ומצננים.
- מוסיפים ביצים לקערה וטורפים. מוסיפים אפונה ועירית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- בעזרת קורצן עוגיות בצורת לב (או קורצן עגול) יוצרים במרכז כל פרוסה חור.
- מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. משמנים מעט ומניחים שתי פרוסות ושני לבבות. יוצקים בזהירות לכל חור כ-1/4 כוס מתערובת הביצים. הופכים בזהירות אחרי 2 דקות (את הפרוסות ואת הלבבות). ומטגנים עוד כדקה-שתיים מהצד השני.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
165.7
קק״ל
994.3
קק״ל
פחמימות
18.1
גרם
108.8
גרם
שומן
7.4
גרם
44.2
גרם
נתרן
497.2
מ״ג
2983.5
מ״ג
חלבון
7.5
גרם
44.9
גרם
סיבים תזונתיים
2.0
גרם
12.0
גרם
שומן רווי
1.7
גרם
10.4
גרם
כולסטרול
126.6
מ״ג
759.6
מ״ג
סידן
29.8
מ״ג
178.7
מ״ג
ברזל
1.5
מ״ג
9.2
מ״ג
אשלגן
159.4
מ״ג
956.3
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
3.9
מ״ג
תגובות (0)