ביצה קצת אחרת – ביצה בקן עם פריטטה אפונה

כל הילדים אוהבים ביצה בקן - איך אפשר שלא? שי-לי ליפא משדרגת את ארוחת הערב האהובה ומכינה פרוסות לחם קלוי במילוי פריטטה אפונה ועירית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל ואת העירית.
  2. מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מעבירים לקערה ומצננים.
  3. מוסיפים ביצים לקערה וטורפים. מוסיפים אפונה ועירית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
  4. בעזרת קורצן עוגיות בצורת לב (או קורצן עגול) יוצרים במרכז כל פרוסה חור.
  5. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. משמנים מעט ומניחים שתי פרוסות ושני לבבות. יוצקים בזהירות לכל חור כ-1/4 כוס מתערובת הביצים. הופכים בזהירות אחרי 2 דקות (את הפרוסות ואת הלבבות). ומטגנים עוד כדקה-שתיים מהצד השני.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 165.7 קק״ל 994.3 קק״ל
פחמימות 18.1 גרם 108.8 גרם
שומן 7.4 גרם 44.2 גרם
נתרן 497.2 מ״ג 2983.5 מ״ג
חלבון 7.5 גרם 44.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.0 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 10.4 גרם
כולסטרול 126.6 מ״ג 759.6 מ״ג
סידן 29.8 מ״ג 178.7 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 9.2 מ״ג
אשלגן 159.4 מ״ג 956.3 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 3.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar