ביצים רכות עם אצבעות לחם קלוי ואספרגוס

רוצים להפתיע את הילדים והמשפחה בארוחת ערב מקורית? שי-לי ליפא מכינה ביצים רכות עם אצבעות לחם קלוי ואספרגוס שאפשר לטבול בכיף בביצה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את אצבעות הלחם: מחממים מחבת על להבה בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן וקולים את פרוסות החלה במחבת כ-2 דקות מכל צד עד שהחלות זהובות. מסירים מהאש וחותכים לרצועות בעובי 1.5 ס”מ.
  2. בסיר גדול מרתיחים מים עם מעט מלח. חולטים את האספרגוס במים הרותחים למשך דקה, מוציאים מיד לקערה של מי קרח. מסננים ומנגבים מעט עם מגבות נייר. חותכים למקטעים באורך 5 ס”מ.
  3. בינתיים מכינים את הביצים: מביאים לרתיחה מים בסיר קטן. מכניסים ביצים בזהירות למים הרותחים ומבשלים כ-5 דקות לקבלת ביצים רכות.
  4. מוציאים את הביצים ומניחים בכלים מיוחדים לביצים רכות. מסירים את כיפת הביצה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים עם אצבעות הלחם הקלוי והאספרגוס לטבילה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 149.4 קק״ל 597.7 קק״ל
פחמימות 11.4 גרם 45.7 גרם
שומן 6.7 גרם 27.0 גרם
נתרן 531.7 מ״ג 2126.8 מ״ג
חלבון 10.2 גרם 41.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרם
כולסטרול 253.8 מ״ג 1015.2 מ״ג
סידן 60.7 מ״ג 242.9 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.2 מ״ג
אשלגן 185.0 מ״ג 740.0 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody