סנו רקע

במיוחד לחג: מאפינס תפוחי עץ עם קראמבל פריך

מאפינס תפוחי עץ יפהפיים עם קראמבל פריך שכיף לאכול בכל ימות השנה ולא רק בחגים! מתכון קל למאפינס טעימים במיוחד
מאפינס תפוחי עץ יפהפיים עם קראמבל פריך שכיף לאכול בכל ימות השנה ולא רק בחגים! מתכון קל למאפינס טעימים במיוחד
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    5352
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5351.5 קק״ל 5351.5 קק״ל
    פחמימות 582.8 גרם 582.8 גרם
    שומן 310.2 גרם 310.2 גרם
    נתרן 3126.0 מ״ג 3126.0 מ״ג
    חלבון 62.7 גרם 62.7 גרם
    סיבים תזונתיים 17.2 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 73.5 גרם 73.5 גרם
    כולסטרול 988.1 מ״ג 988.1 מ״ג
    סידן 543.7 מ״ג 543.7 מ״ג
    ברזל 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 1347.1 מ״ג 1347.1 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    5352
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5351.5 קק״ל 5351.5 קק״ל
    פחמימות 582.8 גרם 582.8 גרם
    שומן 310.2 גרם 310.2 גרם
    נתרן 3126.0 מ״ג 3126.0 מ״ג
    חלבון 62.7 גרם 62.7 גרם
    סיבים תזונתיים 17.2 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 73.5 גרם 73.5 גרם
    כולסטרול 988.1 מ״ג 988.1 מ״ג
    סידן 543.7 מ״ג 543.7 מ״ג
    ברזל 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 1347.1 מ״ג 1347.1 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור

מאפינס זה קינוח אישי כיפי ופשוט להכנה. אבל אם רוצים להכין אותם לקראת ראש השנה או חגי תשר”י, אפשר לשדרג אותם בקלות על ידי תוספת קוביות תפוחים מכל זן שאתם אוהבים ופיזור קראמבל שמוסיף חן וגם מרקם קראנצ’י למאפים הרכים האלה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
רון יוחננוב
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קראמבל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים את התפוחים לקוביות. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבצק לתערובת אחידה.
  3. מעבדים בקערה נוספת או במעבד מזון את כל המרכיבי הקראמבל לתערובת פירורית.
  4. גוזרים נייר אפייה טבעי סנו סושי לריבועים המתאימים לשקעי מאפינס, מסדרים בתבנית, יוצקים את הבלילה לשקעים ומפזרים מעל כף מהקראמבל.
  5. אופים 25 דקות או להזהבה יפה.
מאפינס תפוחים
מאפינס תפוחים עם קראמבל. צילום: רון יוחננוב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
במיוחד לחג: מאפינס תפוחי עץ עם קראמבל פריך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      ביוגורט סויה/צמחי

      Avatar
      נועה ארדי

      אני החלפתי בכוס סוכר שיבולת שועל ויצא מושלם ברמות

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות