-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 478.9 קק״ל 6226.2 קק״לפחמימות 187.8 גרם 2441.2 גרםשומן 207.3 גרם 2695.3 גרםנתרן 2014.1 מ״ג 26183.1 מ״גחלבון 202.6 גרם 2633.3 גרםסיבים תזונתיים 184.5 גרם 2398.9 גרםשומן רווי 185.8 גרם 2415.2 גרםכולסטרול 184.1 מ״ג 2393.9 מ״גסידן 184.5 מ״ג 2397.9 מ״גברזל 184.2 מ״ג 2394.2 מ״גאשלגן 189.0 מ״ג 2456.4 מ״גאבץ 184.1 מ״ג 2393.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות479
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 478.9 קק״ל 6226.2 קק״לפחמימות 187.8 גרם 2441.2 גרםשומן 207.3 גרם 2695.3 גרםנתרן 2014.1 מ״ג 26183.1 מ״גחלבון 202.6 גרם 2633.3 גרםסיבים תזונתיים 184.5 גרם 2398.9 גרםשומן רווי 185.8 גרם 2415.2 גרםכולסטרול 184.1 מ״ג 2393.9 מ״גסידן 184.5 מ״ג 2397.9 מ״גברזל 184.2 מ״ג 2394.2 מ״גאשלגן 189.0 מ״ג 2456.4 מ״גאבץ 184.1 מ״ג 2393.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 479 | כמות מנות 13 |
---|
מצרכים
מצרכים
שיפודים
-
1 ק"ג סטייק פרגית"עוף טוב" עם הסימון הירוקמעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
-
3 כפות שוםכתוש
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
1 1/2 כפות מלח גס
-
1 1/2 כפות פלפל שחור גרוס
-
1 כוס שמן קנולה
סלט חסה
-
10 עגבניות שריאדומות
-
1/2 בצל סגול
-
5 כפות שמן זית
-
5 כפות מיץ לימון
-
1 כף מלח גס
-
1 כף פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר ומכניסים את תפוחי האדמה עם הקליפה למשך כרבע שעה. מוציאים את תפוחי האדמה ומניחים להם להתקרר.
- חותכים כל סטייק פרגית ל-3-4 חתיכות.
- בקערה קטנה מערבבים היטב את השמן, הפפריקה, השום הכתוש, המלח והפלפל, מוסיפים לפרגיות ומערבבים עד שהן עטופות במרינדה מכל הצדדים.
- חותכים את תפוחי האדמה עם הקליפה לרבעים ומכניסים אותם לתוך הקערה עם הפרגיות. מערבבים ומניחים בצד למשך כ-10 דקות.
- מכינים את הסלט: שוטפים את הירקות. חותכים את החסה לרצועות גדולות, חותכים את עגבניות השרי לחצאים ואת הבצל לפרוסות דקות ומניחים בקערה.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב של הסלט, שופכים על הירקות, מערבבים בעדינות ומעבירים לקערת הגשה.
- מכינים את השיפודים: משפדים את הפרגיות יחד עם תפוחי האדמה. תפוח אדמה אחד ושתי חתיכות פרגית ליצירת שיפודים מושלמים. מחבילה שלמה של עוף טוב תקבלו 6 שיפודי ברזל גדולים. אפשר להשתמש גם בשיפודי יקיטורי קטנים לקבלת 12-15 שיפודים.
- מעלים את השיפודים לצלייה על הגריל, הפלנצ׳ה או המחבת ומסובבים בכל 2 דקות פאה של השיפוד כדי שהקראסט יהיה אחיד.
- מוציאים את השיפודים מהצלייה ומעבירים להגשה.
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר ומכניסים את תפוחי האדמה עם הקליפה למשך כרבע שעה. מוציאים את תפוחי האדמה ומניחים להם להתקרר.
- חותכים כל סטייק פרגית ל-3-4 חתיכות.
- בקערה קטנה מערבבים היטב את השמן, הפפריקה, השום הכתוש, המלח והפלפל, מוסיפים לפרגיות ומערבבים עד שהן עטופות במרינדה מכל הצדדים.
- חותכים את תפוחי האדמה עם הקליפה לרבעים ומכניסים אותם לתוך הקערה עם הפרגיות. מערבבים ומניחים בצד למשך כ-10 דקות.
- מכינים את הסלט: שוטפים את הירקות. חותכים את החסה לרצועות גדולות, חותכים את עגבניות השרי לחצאים ואת הבצל לפרוסות דקות ומניחים בקערה.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב של הסלט, שופכים על הירקות, מערבבים בעדינות ומעבירים לקערת הגשה.
- מכינים את השיפודים: משפדים את הפרגיות יחד עם תפוחי האדמה. תפוח אדמה אחד ושתי חתיכות פרגית ליצירת שיפודים מושלמים. מחבילה שלמה של עוף טוב תקבלו 6 שיפודי ברזל גדולים. אפשר להשתמש גם בשיפודי יקיטורי קטנים לקבלת 12-15 שיפודים.
- מעלים את השיפודים לצלייה על הגריל, הפלנצ׳ה או המחבת ומסובבים בכל 2 דקות פאה של השיפוד כדי שהקראסט יהיה אחיד.
- מוציאים את השיפודים מהצלייה ומעבירים להגשה.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
אביזרים
טכניקות