בראוניז פרווה אקסטרה פאדג’יים ללא קמח

בראוניז פרווה, שוקולדיים ועשירים במיוחד, שכיף ממש להגיש במסיבת יום הולדת או בפיקניק משפחתי. והבונוס? אין בהם טיפת קמח
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
  2. מכינים את הבראוניז: טוחנים את הסוכר והשקדים הפרוסים לאבקה במעבד מזון.
  3. ממיסים את השוקולד, שמן הקוקוס וקרם הקוקוס בפולסים במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה. מצננים מעט.
  4. מוסיפים אל התערובת את הביצים, זו אחר זו, ואת הקקאו והקורנפלור. בוחשים פנימה את השוקולד צ’יפס.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 25-35 דקות, עד שהתערובת תופחת ומתחילה להתבקע (עדיף להוציא את הבראוניז מהתנור רגע לפני שהוא מוכן כדי שיישאר רך ועשיר). מצננים.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד וקרם הקוקוס בפולסים במיקרוגל או על בן מארי עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מצננים.
  7. יוצקים את הציפוי על הבראוניז, מעטרים בשבבי הקוקוס, חותכים לריבועים ומגישים. הבראוניז נשמר במקרר במשך שבוע וניתן גם להקפיאם למשך חודשיים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 9 מנות
קלוריות 716.7 קק״ל 6450.0 קק״ל
פחמימות 66.0 גרם 593.7 גרם
שומן 48.3 גרם 434.9 גרם
נתרן 46.5 מ״ג 418.7 מ״ג
חלבון 10.0 גרם 90.3 גרם
סיבים תזונתיים 4.8 גרם 42.9 גרם
שומן רווי 31.5 גרם 283.9 גרם
כולסטרול 113.6 מ״ג 1022.2 מ״ג
סידן 78.3 מ״ג 704.4 מ״ג
ברזל 5.9 מ״ג 53.2 מ״ג
אשלגן 696.5 מ״ג 6268.4 מ״ג
אבץ 2.3 מ״ג 20.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    נגה גרינברג

    בראוניז מעולים! הבראוניז הפרווה הכי טובים שהכנתי עד כה. הפחתתי מכמות הסוכר (עושה את זה כבר באוטומט…) ובפעם הבאה אולי אפחית מעט מכמות שמן הקוקוס. כך או כך, הם עסיסיים, נימוחים, שוקולדים ועשירים! תודה על המתכון המעולה.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody