בראוניז בננה ושוקולד – השילוב המנצח של תומר אומנסקי

תומר אומנסקי אופה בראוניז בננות ושוקולד - שילוב מנצח של פצצת האנרגיה הצהובה עם שוקולד מריר, שיוצרים בראוניז סופר מושחת ועסיסי!
תומר אומנסקי אופה בראוניז בננות ושוקולד - שילוב מנצח של פצצת האנרגיה הצהובה עם שוקולד מריר, שיוצרים בראוניז סופר מושחת ועסיסי!
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5181
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5181.2 קק״ל 5181.2 קק״ל
    פחמימות 581.9 גרם 581.9 גרם
    שומן 285.8 גרם 285.8 גרם
    נתרן 900.9 מ״ג 900.9 מ״ג
    חלבון 75.6 גרם 75.6 גרם
    סיבים תזונתיים 27.2 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 169.7 גרם 169.7 גרם
    כולסטרול 1635.6 מ״ג 1635.6 מ״ג
    סידן 570.8 מ״ג 570.8 מ״ג
    ברזל 24.9 מ״ג 24.9 מ״ג
    אשלגן 2487.7 מ״ג 2487.7 מ״ג
    אבץ 13.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5181
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5181.2 קק״ל 5181.2 קק״ל
    פחמימות 581.9 גרם 581.9 גרם
    שומן 285.8 גרם 285.8 גרם
    נתרן 900.9 מ״ג 900.9 מ״ג
    חלבון 75.6 גרם 75.6 גרם
    סיבים תזונתיים 27.2 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 169.7 גרם 169.7 גרם
    כולסטרול 1635.6 מ״ג 1635.6 מ״ג
    סידן 570.8 מ״ג 570.8 מ״ג
    ברזל 24.9 מ״ג 24.9 מ״ג
    אשלגן 2487.7 מ״ג 2487.7 מ״ג
    אבץ 13.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


בראוניז בננה

קישוט


אופן הכנה

  1. מכניסים לקערה את החמאה והשוקולד, ממיסים במיקרוגל ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים פנימה את הסוכר והמלח ומערבבים.
  3. מוסיפים את הביצים וטורפים יחד באמצעות מטרפה.
  4. מכניסים פנימה את הקמח, אבקת האפייה והשוקולד ומערבבים היטב.
  5. משמנים תבנית ומוזגים לתוכה את הבלילה (במידה ואופים באמצעות רינג יש לאטום אותו עם נייר אפייה ונייר כסף כדי שלא יהיו נזילות).
  6. מסדרים את חצאי הבננות או פרוסות הבננות בתוך הבלילה. ניתן לפזר עוד מטבעות שוקולד מעל.
  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך 25-35 דקות בהתאם לגודל התבנית.
  8. מקררים את הבראוניז היטב, מוציאים מהתבנית, בוזקים מעט אבקת סוכר ומגישים.
בראוניז בננה 3
ניתן לסדר מעל הבראוניז בננות טריות, לפזר מעט סוכר לבן ולקרמל עם ברנר
בראוניז בננה 2
בראוניז בננה. צילום: תומר אומנסקי

הערות

  • ניתן לאפות בתבנית 25 ס"מ * 25 ס"מ/ תבנית אלומיניום חד פעמית/ רינג בקוטר 24 ס"מ.
  • ניתן להוסיף לתערובת 100 גרם אגוזי פקאן או אגוזי מלך קלויים.
  • ניתן להמיר את הסוכר הלבן בסוכר דמררה חום.
  • ניתן לסדר מעל הבראוניז בננות טריות, לפזר מעט סוכר לבן ולקרמל באמצעות ברנר.
  • הבראוניז נשמר במקרר בקופסה אטומה עד שלושה ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז בננה ושוקולד – השילוב המנצח של תומר אומנסקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות