בראוניז ובלונדיז

בראוניז ובלונדיז זה קינוח מושחת בשתי קומות - בראוניז שוקולד עשירים בתחתית, ובלונדיז עסיסיים עם תוספת אגוזים ושוקולד צ'יפס מלמעלה
בראוניז ובלונדיז זה קינוח מושחת בשתי קומות - בראוניז שוקולד עשירים בתחתית, ובלונדיז עסיסיים עם תוספת אגוזים ושוקולד צ'יפס מלמעלה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    5920
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5920.3 קק״ל 5920.3 קק״ל
    פחמימות 812.2 גרם 812.2 גרם
    שומן 302.7 גרם 302.7 גרם
    נתרן 2386.6 מ״ג 2386.6 מ״ג
    חלבון 79.8 גרם 79.8 גרם
    סיבים תזונתיים 22.2 גרם 22.2 גרם
    שומן רווי 95.7 גרם 95.7 גרם
    כולסטרול 1430.6 מ״ג 1430.6 מ״ג
    סידן 372.8 מ״ג 372.8 מ״ג
    ברזל 23.3 מ״ג 23.3 מ״ג
    אשלגן 2540.9 מ״ג 2540.9 מ״ג
    אבץ 11.7 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    5920
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5920.3 קק״ל 5920.3 קק״ל
    פחמימות 812.2 גרם 812.2 גרם
    שומן 302.7 גרם 302.7 גרם
    נתרן 2386.6 מ״ג 2386.6 מ״ג
    חלבון 79.8 גרם 79.8 גרם
    סיבים תזונתיים 22.2 גרם 22.2 גרם
    שומן רווי 95.7 גרם 95.7 גרם
    כולסטרול 1430.6 מ״ג 1430.6 מ״ג
    סידן 372.8 מ״ג 372.8 מ״ג
    ברזל 23.3 מ״ג 23.3 מ״ג
    אשלגן 2540.9 מ״ג 2540.9 מ״ג
    אבץ 11.7 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


קומה ראשונה (בראוניז)

קומה שניה (בלונדיז)


אופן הכנה

  1. מכינים את תערובת הבראוניז לקומה הראשונה: ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל. טורפים פנימה שני סוגי סוכר וביצים. מוסיפים קמח, קקאו ומלח וטורפים לתערובת חלקה ומבריקה.
  2. יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומיישרים את פני השטח. מעבירים למקפיא להתייצבות בזמן שמכינים את תערובת הבלונדיז.
  3. מכינים את תערובת הבלונדיז לקומה השנייה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. מערבבים חמאה מומסת עם שני סוגי סוכר, ביצה ותמצית וניל. מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזים ושוקולד צ’יפס.
  5. מרכיבים ואופים: מוציאים את התבנית מהמקפיא ומניחים עליה כפות גדושות מתערובת הבלונדיז בצפיפות, לכיסוי כל פני השטח של הבראוניז.
  6. אופים כ-40 דקות, עד שהמאפה יציב וזהוב. מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר להמשך צינון של שעתיים-שלוש.
  7. מחלצים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), מקלפים את נייר האפייה ומניחים על קרש חיתוך. חותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  8. שומרים בכלי אטום במקרר ומגישים קר, או בטמפרטורת החדר (אם רוצים מרקם רך יותר של שתי השכבות).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז ובלונדיז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות