בראוניז יוגורט לייט של שירן מתיתיהו

שירן מתתיהו מכינה בראוניז שוקולד לייט, עשירים ונימוחים, עם יוגורט עדין וקמח כוסמין. עוגיות נהדרות לאירוח ולנשנוש מתוק שכל המשפחה אוהבת בהכנה פשוטה ומהירה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. במיקרו ממיסים את השוקולד יחד עם שמן הקוקוס בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
  3. מוסיפים סוכר טרוביה ואת הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את היוגורט, הוניל, המלח ולבסוף את היבשים - הקקאו והקמח. מערבבים הכל לתערובת אחידה.

    מערבבים את המצרכים לתערובת אחידה. צילום: שירן מתיתיהו
    מערבבים את המצרכים לתערובת אחידה. צילום: שירן מתיתיהו

  5. מעבירים לתבנית משומנת ומפזרים מעל שבבי שוקולד צ’יפס (לא חובה).

    מעבירים לתבנית ומפזרים מעל שבבי שוקולד צ'יפס. צילום: שירן מתיתיהו
    מעבירים לתבנית ומפזרים מעל שבבי שוקולד צ’יפס. צילום: שירן מתיתיהו

  6. מכניסים לתנור שחומם מראש לרבע שעה עד 20 דקות (הבראוני מוכן כשהוא יציב בשוליים ורך במרכז).
  7. מקררים לגמרי לפני החיתוך. שומרים בקופסא אטומה במקרר עד 5 ימים.

    בראוניז יוגורט לייט. צילום: שירן מתיתיהו
    בראוניז יוגורט לייט. צילום: שירן מתיתיהו

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 16 מנות
קלוריות 91.1 קק״ל 1457.4 קק״ל
פחמימות 9.9 גרם 159.0 גרם
סוכר 2.5 גרם 39.5 גרם
שומן 5.8 גרם 92.6 גרם
נתרן 86.7 מ״ג 1387.1 מ״ג
חלבון 2.7 גרם 43.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.8 גרם
שומן רווי 3.8 גרם 60.2 גרם
כולסטרול 48.4 מ״ג 773.6 מ״ג
סידן 32.3 מ״ג 517.4 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 12.6 מ״ג
אשלגן 102.7 מ״ג 1644.0 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 8.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (21)

Avatar

הצג עוד