בראוניז ללא קמח עם חמאת בוטנים

עוגת שוקולד בלי טיפת קמח? יש דבר כזה! בראוניז שוקולד מושחתים במיוחד עם תוספת חמאת בוטנים לאיזון המתיקות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בראוניז

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את השוקולד. ממיסים בנפרד את חמאת הבוטנים.
  3. מניחים בקערה גדולה את שני סוגי הסוכר והשמן ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הביצים וממשיכים לטרוף במשך כדקה עד שהן נטמעות בתערובת.
  5. מנפים פנימה את הקקאו, הקורנפלור ואבקת האפייה, מוסיפים את השקדים והמלח ומערבבים בעזרת מרית עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
  6. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית. בעזרת שק זילוף או כפית מזלפים נקודות של חמאת הבוטנים, ומייצרים מראה שיש בעזרת קיסם עץ.
  7. אופים 25-30 דקות, עד שהבראוניז מתייצבים, אך עדיין נשארים לחים מבפנים. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי, מומלץ במקרר. רק לאחר מכן חותכים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 9 מנות
קלוריות 496.2 קק״ל 4465.4 קק״ל
פחמימות 50.5 גרם 454.7 גרם
שומן 29.6 גרם 266.5 גרם
נתרן 251.6 מ״ג 2264.6 מ״ג
חלבון 10.6 גרם 95.3 גרם
סיבים תזונתיים 5.5 גרם 49.7 גרם
שומן רווי 6.1 גרם 54.7 גרם
כולסטרול 84.8 מ״ג 763.4 מ״ג
סידן 71.5 מ״ג 643.4 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 26.2 מ״ג
אשלגן 389.4 מ״ג 3504.5 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 15.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody