בראוניז ללא קמח עם חמאת בוטנים

עוגת שוקולד בלי טיפת קמח? יש דבר כזה! בראוניז שוקולד מושחתים במיוחד עם תוספת חמאת בוטנים לאיזון המתיקות
עוגת שוקולד בלי טיפת קמח? יש דבר כזה! בראוניז שוקולד מושחתים במיוחד עם תוספת חמאת בוטנים לאיזון המתיקות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    489
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.7 קק״ל 4398.4 קק״ל
    פחמימות 53.1 גרם 477.9 גרם
    שומן 28.8 גרם 259.3 גרם
    נתרן 219.2 מ״ג 1973.0 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 95.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 49.7 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 50.5 גרם
    כולסטרול 84.6 מ״ג 761.6 מ״ג
    סידן 70.9 מ״ג 638.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 25.1 מ״ג
    אשלגן 387.8 מ״ג 3490.1 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    489
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.7 קק״ל 4398.4 קק״ל
    פחמימות 53.1 גרם 477.9 גרם
    שומן 28.8 גרם 259.3 גרם
    נתרן 219.2 מ״ג 1973.0 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 95.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 49.7 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 50.5 גרם
    כולסטרול 84.6 מ״ג 761.6 מ״ג
    סידן 70.9 מ״ג 638.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 25.1 מ״ג
    אשלגן 387.8 מ״ג 3490.1 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 20X20

בראוניז

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את השוקולד. ממיסים בנפרד את חמאת הבוטנים.
  3. מניחים בקערה גדולה את שני סוגי הסוכר והשמן ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הביצים וממשיכים לטרוף במשך כדקה עד שהן נטמעות בתערובת.
  5. מנפים פנימה את הקקאו, הקורנפלור ואבקת האפייה, מוסיפים את השקדים והמלח ומערבבים בעזרת מרית עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
  6. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית. בעזרת שק זילוף או כפית מזלפים נקודות של חמאת הבוטנים, ומייצרים מראה שיש בעזרת קיסם עץ.
  7. אופים 25-30 דקות, עד שהבראוניז מתייצבים, אך עדיין נשארים לחים מבפנים. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי, מומלץ במקרר. רק לאחר מכן חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז ללא קמח עם חמאת בוטנים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Ariella Cohen

תגובות (14)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      את הביצים אפשר להחליף בכוס טחינה או ברסק תפוחים. תפקיד הביצים הוא גם לאחר (להדביק) בין המרכיבים אך גם לאווריריות. במקרה זה תחליף הביצים רק יהווה כ”דבק” והתערובת תצא מעט דחוסה. בהצלחה! ((:

    Avatar
    Ariella Cohen

    מתי מוסיפים את השוקולד המומס?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות