בראוניז פרווה מושחתים ומושלמים!

קינוח שילדים מאוד אוהבים - בראוניז שוקולד מושחתים! מתכון פשוט ומהיר להכנה לבראוניז שוקולד עשירים ורכים בתוספת אגוזי פקאן קראנצ'ים
קינוח שילדים מאוד אוהבים - בראוניז שוקולד מושחתים! מתכון פשוט ומהיר להכנה לבראוניז שוקולד עשירים ורכים בתוספת אגוזי פקאן קראנצ'ים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.5 קק״ל 5213.7 קק״ל
    פחמימות 50.8 גרם 610.1 גרם
    שומן 24.3 גרם 292.1 גרם
    נתרן 125.3 מ״ג 1503.0 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 72.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 44.2 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 116.3 גרם
    כולסטרול 74.3 מ״ג 891.2 מ״ג
    סידן 36.5 מ״ג 438.5 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 35.0 מ״ג
    אשלגן 320.6 מ״ג 3846.8 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 18.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.5 קק״ל 5213.7 קק״ל
    פחמימות 50.8 גרם 610.1 גרם
    שומן 24.3 גרם 292.1 גרם
    נתרן 125.3 מ״ג 1503.0 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 72.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 44.2 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 116.3 גרם
    כולסטרול 74.3 מ״ג 891.2 מ״ג
    סידן 36.5 מ״ג 438.5 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 35.0 מ״ג
    אשלגן 320.6 מ״ג 3846.8 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 18.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


בראוניז

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את השוקולד והמחמאה במיקרו או על באן מרי ומערבבים היטב לתערובת חלקה.
  3. מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב.
  4. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב עד שהן נטמעות בתערובת.
  5. מוסיפים את הקמח וקקאו מנופה ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
  6. מוסיפים את התוספות ומערבבים. אפשר לפזר מעל עוד קצת שוקולד צ’יפס.
  7. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים.
  8. אופים כ-30 דקות, או עד שהבראוניז מתחילים להיסדק ומתייצבים.
  9. מקשטים בזילופי שוקולד, חותכים לריבועים ומגישים.

    מקשטים בזילופי שוקולד, חותכים לריבועים ומגישים. צילום: שניר גואטה
    מקשטים בזילופי שוקולד, חותכים לריבועים ומגישים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז פרווה מושחתים ומושלמים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תבנית מלבנית בינונית.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות