
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים11
מצרכים
תערובת שוקולד
תערובת גבינה
-
2גביעי או 200 גרם גבינת סימפוניה טבעי
-
3 ביצים M
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
1/4כוס או 45 גרם קמח לבן
שימון התבנית
-
1 מיכל תרסיס שמן בטעם חמאה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
- מכינים את תערובת השוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות, ממיסים יחד עם חמאה חתוכה לקוביות במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
- מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים לתערובת חלקה.
- מכינים את תערובת הגבינה: טורפים גבינות, ביצים, סוכר וקמח במטרפה ידנית לתערובת
- חלקה ואחידה.
- מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית.
- יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים עם כף ליצירת מראה שיש ומחליקים.
- אופים 45-40 דקות, רק עד ששולי הבראוניז זהובים ויציבים. מצננים היטב.
- שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים. לפני ההגשה חותכים לריבועים.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
5120.5
קק״ל
5120.5
קק״ל
פחמימות
663.5
גרם
663.5
גרם
שומן
243.7
גרם
243.7
גרם
נתרן
1216.5
מ״ג
1216.5
מ״ג
חלבון
88.5
גרם
88.5
גרם
סיבים תזונתיים
25.5
גרם
25.5
גרם
שומן רווי
46.9
גרם
46.9
גרם
כולסטרול
1776.4
מ״ג
1776.4
מ״ג
סידן
394.1
מ״ג
394.1
מ״ג
ברזל
23.3
מ״ג
23.3
מ״ג
אשלגן
2196.2
מ״ג
2196.2
מ״ג
אבץ
12.7
מ״ג
12.7
מ״ג
תגובות (0)