בראוניז שוקולד גבינה של שי-לי ליפא

למי שרוצה להנות מכל העולמות: בראוניז שוקולד גבינה נימוחים ועסיסים, ולא פחות חשוב - יפייפים. שילוב מושלם של גבינה מתוקה ושוקולד מריר.
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

תערובת שוקולד

תערובת גבינה

שימון התבנית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מכינים את תערובת השוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות, ממיסים יחד עם חמאה חתוכה לקוביות במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
  3. מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים לתערובת חלקה.
  4. מכינים את תערובת הגבינה: טורפים גבינות, ביצים, סוכר וקמח במטרפה ידנית לתערובת
  5. חלקה ואחידה.
  6. מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית.
  7. יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים עם כף ליצירת מראה שיש ומחליקים.
  8. אופים 45-40 דקות, רק עד ששולי הבראוניז זהובים ויציבים. מצננים היטב.
  9. שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים. לפני ההגשה חותכים לריבועים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5191.1 קק״ל 5191.1 קק״ל
פחמימות 625.6 גרם 625.6 גרם
שומן 250.8 גרם 250.8 גרם
נתרן 1239.6 מ״ג 1239.6 מ״ג
חלבון 109.9 גרם 109.9 גרם
סיבים תזונתיים 25.5 גרם 25.5 גרם
שומן רווי 54.7 גרם 54.7 גרם
כולסטרול 1825.6 מ״ג 1825.6 מ״ג
סידן 651.3 מ״ג 651.3 מ״ג
ברזל 26.1 מ״ג 26.1 מ״ג
אשלגן 2551.5 מ״ג 2551.5 מ״ג
אבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody