סימפוניה רקע

בראוניז שוקולד גבינה של שי-לי ליפא

למי שרוצה להנות מכל העולמות: בראוניז שוקולד גבינה נימוחים ועסיסים, ולא פחות חשוב - יפייפים. שילוב מושלם של גבינה מתוקה ושוקולד מריר.
למי שרוצה להנות מכל העולמות: בראוניז שוקולד גבינה נימוחים ועסיסים, ולא פחות חשוב - יפייפים. שילוב מושלם של גבינה מתוקה ושוקולד מריר.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5096
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5096.4 קק״ל 5096.4 קק״ל
    פחמימות 677.0 גרם 677.0 גרם
    שומן 237.4 גרם 237.4 גרם
    נתרן 1049.7 מ״ג 1049.7 מ״ג
    חלבון 82.7 גרם 82.7 גרם
    סיבים תזונתיים 26.0 גרם 26.0 גרם
    שומן רווי 45.1 גרם 45.1 גרם
    כולסטרול 1523.2 מ״ג 1523.2 מ״ג
    סידן 366.9 מ״ג 366.9 מ״ג
    ברזל 22.8 מ״ג 22.8 מ״ג
    אשלגן 2140.7 מ״ג 2140.7 מ״ג
    אבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5096
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5096.4 קק״ל 5096.4 קק״ל
    פחמימות 677.0 גרם 677.0 גרם
    שומן 237.4 גרם 237.4 גרם
    נתרן 1049.7 מ״ג 1049.7 מ״ג
    חלבון 82.7 גרם 82.7 גרם
    סיבים תזונתיים 26.0 גרם 26.0 גרם
    שומן רווי 45.1 גרם 45.1 גרם
    כולסטרול 1523.2 מ״ג 1523.2 מ״ג
    סידן 366.9 מ״ג 366.9 מ״ג
    ברזל 22.8 מ״ג 22.8 מ״ג
    אשלגן 2140.7 מ״ג 2140.7 מ״ג
    אבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תערובת שוקולד

תערובת גבינה

שימון התבנית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מכינים את תערובת השוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות, ממיסים יחד עם חמאה חתוכה לקוביות במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
  3. מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים לתערובת חלקה.
  4. מכינים את תערובת הגבינה: טורפים גבינות, ביצים, סוכר וקמח במטרפה ידנית לתערובת
  5. חלקה ואחידה.
  6. מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית.
  7. יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים עם כף ליצירת מראה שיש ומחליקים.
  8. אופים 45-40 דקות, רק עד ששולי הבראוניז זהובים ויציבים. מצננים היטב.
  9. שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים. לפני ההגשה חותכים לריבועים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז שוקולד גבינה של שי-לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן

    Avatar
    טל

    הי, האם אפשר להציר את הקמח בשקדים טחונים על מנת להתאים לצליאקים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי טל, אנחנו לא ניסינו. אפשר לנסות ושתפי אותנו איך יצא

קטגוריות

אביזרים

טכניקות