בראוניז שוקולד תות

קבלו מתכון מושלם של בראוניז שוקולד תות - קינוח משודרג שמרגיש כמו שוקולד במילוי תות שאכלנו כשהיינו ילדים, עם תות גם בפנים וגם בחוץ
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

בראוניז

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס. משמנים בתרסיס גם את חלק המתכת לחלוקת הבראוניז למנות.
  2. ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה.
  3. בקערה טורפים ביצים, סוכר ומלח במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד.
  4. מנפים פנימה קקאו וקמח וטורפים לאיחוד. משטחים בתבנית ומניחים מעל את הפרדת המתכת המשומנת.
  5. מטביעים בכל מנה קוביית שוקולד ממולאת תות.
  6. אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק.
  7. מצננים ומחלצים את החלק הפנימי של התבנית (או פורסים בסכין לקוביות). מניחים את ריבועי הבראוניז על רשת.
  8. מחממים שמנת ושוקולד במיקרוגל ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים כף רוטב על כל מנה ומקשטים בתות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5814.6 קק״ל 5814.6 קק״ל
פחמימות 774.7 גרם 774.7 גרם
שומן 276.5 גרם 276.5 גרם
נתרן 3615.1 מ״ג 3615.1 מ״ג
חלבון 70.9 גרם 70.9 גרם
סיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרם
שומן רווי 165.9 גרם 165.9 גרם
כולסטרול 1459.6 מ״ג 1459.6 מ״ג
סידן 346.6 מ״ג 346.6 מ״ג
ברזל 21.3 מ״ג 21.3 מ״ג
אשלגן 1897.3 מ״ג 1897.3 מ״ג
אבץ 9.8 מ״ג 9.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody