עוגיות טחינה עם שוקולד: של שרית נובק

עוגיות טחינה כבר חרשתם? אז מה לגבי עוגיות טחינה עם שברי שוקולד מפנקים? שרית נובק עם מתכון לעוגיות ברבע שעה, שהן הכי מושלמות לצד הקפה
עוגיות טחינה כבר חרשתם? אז מה לגבי עוגיות טחינה עם שברי שוקולד מפנקים? שרית נובק עם מתכון לעוגיות ברבע שעה, שהן הכי מושלמות לצד הקפה
  • שרית נובק
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 181.8 קק״ל 3635.5 קק״ל
    פחמימות 29.7 גרם 593.6 גרם
    שומן 7.6 גרם 151.3 גרם
    נתרן 177.2 מ״ג 3544.7 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 60.7 גרם
    כולסטרול 41.8 מ״ג 836.8 מ״ג
    סידן 15.5 מ״ג 310.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 49.4 מ״ג 988.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 181.8 קק״ל 3635.5 קק״ל
    פחמימות 29.7 גרם 593.6 גרם
    שומן 7.6 גרם 151.3 גרם
    נתרן 177.2 מ״ג 3544.7 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 60.7 גרם
    כולסטרול 41.8 מ״ג 836.8 מ״ג
    סידן 15.5 מ״ג 310.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 49.4 מ״ג 988.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור

כמה עוגיות יכול אדם להכין בשבוע? מגש ביום. נשמע הגיוני? אם מדובר במתכון של עוגיות טחינה עם שברי שוקולד משגעים, אז בהחלט כן. רק נסו פעם אחתץ ומובטח לכם שאת עוגיות הטחינה האלו לא תחליפו בשום מתכון אחר.

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
18 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה או משטח אפייה סיליקוני רב שימושי.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים ביחד טחינה וחמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים וניל וביצים ומערבבים היטב.
  4. מערבבים בקערה נפרדת קמח, סודה לשתייה ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים בעדינות רק עד להטמעה של הקמח.
  5. מוסיפים את השוקולד ומערבבים קלות.
  6. יוצרים כדורים בגודל פינג-פונג ומניחים על התבנית במרווחים גדולים (העוגיות מתפשטות במהלך האפיה).
  7. מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות, עד שהשוליים מתחילים להזהיב מעט.
  8. מוציאים ומניחים להצטננות על רשת (העוגיות רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתקשות במהלך הקירור).
  9. מומלץ לשמור עוגיות טחינה בצנצנת עוגיות אטומה.
 מגש עוגיות טחינה
מכינים מגש עוגיות טחינה ביום

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות טחינה עם שוקולד: של שרית נובק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    חגית נהון

    תודה על הרעיון , יש לי מלא טחינה גולמית שאין לי מה לעשות איתם

    Avatar
    איל

    אפשר להחליף את הסוכר במולסה? ואם כן, כמה צריך לשים?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את הסוכר הלבן שבמתכון ב-3/4 כוס סילאן. את הסוכר החום לא מומלץ להחליף, שכן הוא תורם רבות למרקם של העוגייה. כמו כן יש לקחת בחשבון שהטעם של הסילאן הוא חזק יחסית ועלול לצבוע את העוגייה בצבע כהה יותר.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות