ברד פודינג שוקולד בניחוח תפוז

קינוח מתוק ומנחם שמנצל שאריות לחם ואפשר להכין בקלי קלות. ברד פודינג שוקולד-תפוז, מושחת וטעים בטירוף שמתאים לערב חורפי וביתי
קינוח מתוק ומנחם שמנצל שאריות לחם ואפשר להכין בקלי קלות. ברד פודינג שוקולד-תפוז, מושחת וטעים בטירוף שמתאים לערב חורפי וביתי
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    2573
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2573.0 קק״ל 2573.0 קק״ל
    פחמימות 237.3 גרם 237.3 גרם
    שומן 155.6 גרם 155.6 גרם
    נתרן 961.2 מ״ג 961.2 מ״ג
    חלבון 62.0 גרם 62.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 83.3 גרם 83.3 גרם
    כולסטרול 1287.6 מ״ג 1287.6 מ״ג
    סידן 420.5 מ״ג 420.5 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1473.6 מ״ג 1473.6 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    2573
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2573.0 קק״ל 2573.0 קק״ל
    פחמימות 237.3 גרם 237.3 גרם
    שומן 155.6 גרם 155.6 גרם
    נתרן 961.2 מ״ג 961.2 מ״ג
    חלבון 62.0 גרם 62.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 83.3 גרם 83.3 גרם
    כולסטרול 1287.6 מ״ג 1287.6 מ״ג
    סידן 420.5 מ״ג 420.5 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1473.6 מ״ג 1473.6 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


שימון התבנית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים חלב, שמנת מתוקה, קליפת תפוז, מיץ תפוזים, סוכר ותמצית וניל.
  3. חותכים בגט לקוביות בגודל 3 ס”מ, מוסיפים לתערובת ומערבבים היטב.
  4. יוצקים לתבנית, מפזרים שוקולד צ’יפס וממתינים כ-10 דקות, עד שהנוזלים נספגים בלחם.
  5. אופים 40-35 דקות, עד הזהבה והתייצבות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ברד פודינג שוקולד בניחוח תפוז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות