
בריאות וטעים זה מעל הכל: פנקייק שיבולת שועל
ארוחת בוקר מפנקת לכל המשפחה - פנקייקים מתוקים ובריאים יותר משיבולת שועל ומעט קינמון בהכנה מהירה! מומלץ להגיש עם סירופ מייפל ותאנים
ארוחת בוקר מפנקת לכל המשפחה - פנקייקים מתוקים ובריאים יותר משיבולת שועל ומעט קינמון בהכנה מהירה! מומלץ להגיש עם סירופ מייפל ותאנים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 367.8 קק״ל 1471.4 קק״לפחמימות 38.7 גרם 154.9 גרםשומן 19.0 גרם 76.1 גרםנתרן 353.1 מ״ג 1412.3 מ״גחלבון 10.8 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.6 גרםשומן רווי 8.7 גרם 34.9 גרםכולסטרול 180.0 מ״ג 719.9 מ״גסידן 134.6 מ״ג 538.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 265.9 מ״ג 1063.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות368
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 367.8 קק״ל 1471.4 קק״לפחמימות 38.7 גרם 154.9 גרםשומן 19.0 גרם 76.1 גרםנתרן 353.1 מ״ג 1412.3 מ״גחלבון 10.8 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.6 גרםשומן רווי 8.7 גרם 34.9 גרםכולסטרול 180.0 מ״ג 719.9 מ״גסידן 134.6 מ״ג 538.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 265.9 מ״ג 1063.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 368 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


פנקייקים
הגשה
-
1 בקבוק סירופ מייפל
-
4 תאנים טריות בינוניות

אופן הכנה
- שמים בקערת ערבוב גדולה את שיבולת השועל והחלב, מערבבים ומשאירים ל-5 דקות.
- מוסיפים את הביצים, המזולה, הסוכר, הקמח, אבקת האפייה, מלח וקינמון ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
- מחממים מחבת ומשמנים קלות עם החמאה. יוצקים פנקייקים בגודל רצוי (אחד גדול או כמה קטנים יותר) ומטגנים מכל צד כ-1-2 דקות, עד להזהבה יפה.
יוצקים פנקייקים בגודל רצוי ומטגנים מכל צד עד הזהבה. צילום: שניר גואטה - מגישים עם סירופ מייפל ותאנים.
מגישים עם סירופ מייפל ותאנים. צילום: שניר גואטה
לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
אופן הכנה
- שמים בקערת ערבוב גדולה את שיבולת השועל והחלב, מערבבים ומשאירים ל-5 דקות.
- מוסיפים את הביצים, המזולה, הסוכר, הקמח, אבקת האפייה, מלח וקינמון ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
- מחממים מחבת ומשמנים קלות עם החמאה. יוצקים פנקייקים בגודל רצוי (אחד גדול או כמה קטנים יותר) ומטגנים מכל צד כ-1-2 דקות, עד להזהבה יפה.
- מגישים עם סירופ מייפל ותאנים.
לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
לא הבנתי מה הקלוריות לפי איזה כמות
היי שיראל, הקלוריות הן לסך כל חומרי המתכון.
האם במקום קמח לבן ניתן להוסיף עוד שיבולת שועל ואבקת אפיה ?

לא מומלץ להחליף את הקמח במתכון.