ברמונדי ישראלי על האש של קאיד עבאסי מכרמיאל “דגי הקיבוצים”

ארוחה קלילה, מזינה והכי טעימה שיש! דג ברמונדי שלם צלוי על האש, מתובל בשמן זית, שום ותערובת תבלינים. מנגל חם ועשר דקות הכנה ויש לכם מנת דג מושלמת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מצרכי תערובת התבלינים בקערה.
  2. מעסים את הדג בתערובת התבלינים והשמן זית היטב, מבפנים ומבחוץ (אפשר גם להכין את הדגים מראש ולהניח במקרר).
  3. מחממים גריל. טיפ זהב! כדי לשמור על אש נמוכה וכדי שהדגים לא ישרפו, מפזרים מלח על הגחלים.
  4. צולים את הדג מ-2 צדדיו בערך 4-5 דקות לכל צד (תלוי בגודל הדג).
  5. מגישים עם לימון וירקות חתוכים ועדיף לאכול עם הידיים.

    ברמונדי על האש. צילום: עמית טרפוצ'ניק
    ברמונדי על האש. צילום: עמית טרפוצ’ניק

רוצים לשמוע עוד על ברמונדי ישראלי? כנסו לאתר שלנו >>

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 566.3 קק״ל 566.3 קק״ל
פחמימות 7.6 גרם 7.6 גרם
שומן 60.6 גרם 60.6 גרם
נתרן 3106.3 מ״ג 3106.3 מ״ג
חלבון 1.6 גרם 1.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 1.3 גרם
שומן רווי 8.5 גרם 8.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 44.9 מ״ג 44.9 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
אשלגן 557.9 מ״ג 557.9 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar