ג’אנק פוד בכאילו: עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ’יפס!

עוגיות שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים מושלמות ויותר בריאות. מערבבים הכל במיקסר, יוצרים כדורים ויאללה לתנור. אז מי אמר עוגיות שוות ולא קיבל?
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה, טרוביה לבן, טרוביה חום וחמאת בוטנים. מעבדים כ-3 דקות עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  3. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומערבבים 2 דקות נוספות.
  4. בקערה נפרדת, מערבבים קמח, מלח וסודה לשתייה ומוספים לקערת המיקסר. מערבבים מעט רק עד לאיחוד.
  5. מקפלים פנימה שוקולד צ’יפס.
  6. יוצרים כדורים ומניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור ואופים 10-12 דקות.
  7. מוציאים מהתנור ומצננים 5 דקות, מעבירים לרשת עד לצינון מוחלט.

    עוגיות שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים. צילום: שרית נובק
    עוגיות שוקולד צ’יפס וחמאת בוטנים. צילום: שרית נובק

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 50 מנות
קלוריות 72.3 קק״ל 3615.9 קק״ל
פחמימות 8.5 גרם 423.9 גרם
סוכר 1.8 גרם 89.9 גרם
שומן 5.1 גרם 254.6 גרם
נתרן 59.1 מ״ג 2955.5 מ״ג
חלבון 1.9 גרם 93.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 18.9 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 100.1 גרם
כולסטרול 17.5 מ״ג 875.4 מ״ג
סידן 4.6 מ״ג 227.7 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 8.1 מ״ג
אשלגן 38.0 מ״ג 1898.3 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 10.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar