< רקע נינג'ה

גולאש בסיר אחד שמקצר תהליכים ונותן תוצאה מושלמת

גולאש כמו של ההונגרים, חורפי, מנחם, בשרי ומזין ובזכות סיר לחץ מיוחד לא תצטרכו לחכות הרבה זמן לקערה מהבילה של התבשיל. בתיאבון!
גולאש כמו של ההונגרים, חורפי, מנחם, בשרי ומזין ובזכות סיר לחץ מיוחד לא תצטרכו לחכות הרבה זמן לקערה מהבילה של התבשיל. בתיאבון!
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    793
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 793.4 קק״ל 3966.9 קק״ל
    פחמימות 44.6 גרם 223.1 גרם
    שומן 58.0 גרם 290.0 גרם
    נתרן 314.5 מ״ג 1572.4 מ״ג
    חלבון 53.6 גרם 268.0 גרם
    סיבים תזונתיים 14.9 גרם 74.7 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 90.1 גרם
    כולסטרול 89.3 מ״ג 446.6 מ״ג
    סידן 66.5 מ״ג 332.5 מ״ג
    ברזל 13.8 מ״ג 68.8 מ״ג
    אשלגן 1316.2 מ״ג 6580.9 מ״ג
    אבץ 17.2 מ״ג 85.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    793
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 793.4 קק״ל 3966.9 קק״ל
    פחמימות 44.6 גרם 223.1 גרם
    שומן 58.0 גרם 290.0 גרם
    נתרן 314.5 מ״ג 1572.4 מ״ג
    חלבון 53.6 גרם 268.0 גרם
    סיבים תזונתיים 14.9 גרם 74.7 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 90.1 גרם
    כולסטרול 89.3 מ״ג 446.6 מ״ג
    סידן 66.5 מ״ג 332.5 מ״ג
    ברזל 13.8 מ״ג 68.8 מ״ג
    אשלגן 1316.2 מ״ג 6580.9 מ״ג
    אבץ 17.2 מ״ג 85.8 מ״ג
    סגור

תכף נגמר החורף וזה הזמן לחגוג את כל התבשילים שהכי כיף לאכול כשקר: מתכון לגולאש שהוא ארוחה שלמה ומפוארת בסיר אחד.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גולאש


אופן הכנה

  1. מפעילים את סיר הלחץ של נינג׳ה למצב טיגון וצריבה ומחממים במשך 2 דקות.
  2. יוצקים שמן ואת נתחי הבשר ומטגנים היטב משני הצדדים עד הזהבה עמוקה.
  3. מוציאים את נתחי הבשר ומניחים בצד.
  4. לאותו הסיר ובאותו השמן מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 10 דקות.
  5. מכניסים את שיניי השום, הרסק והפלפל וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים לתערובת הירקות את העגבניות הקצוצות, מערבבים ומבשלים במשך 10 דקות נוספות.
  7. מחזירים את נתחי הבשר לסיר ומעליו מפזרים את הגזרים ואת תפוחי האדמה.
  8. מוזגים כ-2.5 כוסות מים ומכוונים למצב סיר לחץ למשך של 35 דקות.
  9. משחררים את הלחץ על ידי העברת שסתום הלחץ למצב vent ומחכים לאישור פתיחת הסיר, מגישים.
    גולאש2
    גולאש. צילום:עמית טרפוצ’ניק.

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גולאש בסיר אחד שמקצר תהליכים ונותן תוצאה מושלמת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, לא בהכרח מומלץ, אבל חשוב לשים לב שלא ייגמרו הנוזלים ולשים על צידי הפלטה ולא במרכזה.

    Avatar
    יעל

    היי זה נראה מעולה! כמה זמן בישול אם אינלי סיק לחץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, שעה וחצי!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות