גולאש של סבתות

רוצים להכין גולאש של סבתות עם בשר רך במיוחד ומבלי לעבוד שעות? רחלי קרוט עם מתכון שמכינים במכשיר אחד שמצריך מעט מאוד עבודה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

גולאש

הגשה

אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים את הבצל, השום והסלרי לקוביות. חותכים את הבשר לקוביות גדולות.
  2. מניחים את הסיר הקרמי במכשיר וסוגרים עם מכסה ההשחמה. מעבירים למצב טיגון באוויר חם ומפעילים ל-20 דקות.
  3. לאחר 5 דקות, כשהסיר כבר חם, פותחים את המכסה ומוסיפים שמן זית ובצל. מערבבים וסוגרים את המכסה ל-5 דקות.
  4. פותחים, מוסיפים את השום והסלרי ומערבבים היטב. סוגרים לעוד 5 דקות.
  5. מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב. סוגרים את המכסה וצורבים במשך 5-7 דקות. אפשר מדי פעם לפתוח ולערבב.
  6. מוסיפים את כל המצרכים, פרט לתפוחי האדמה, ומערבבים היטב.
  7. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, מפעילים על מצב סיר לחץ למשך 40 דקות ומוודאים שהשסתום על מצב Seal. לוחצים על התחל.
  8. בינתיים קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות.
  9. לאחר 40 דקות משחררים את השסתום למעלה, פותחים את הסיר ומוסיפים תפוחי אדמה. סוגרים ומפעילים שוב על סיר לחץ למשך 20 דקות. וזהו, שעה וקצת וזה מוכן!
  10. מגישים עם עלי פטרוזיליה קצוצים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 126.8 קק״ל 507.1 קק״ל
פחמימות 16.0 גרם 64.0 גרם
שומן 6.4 גרם 25.5 גרם
נתרן 791.5 מ״ג 3166.0 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 13.7 גרם
סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 2.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 100.7 מ״ג 402.7 מ״ג
ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
אשלגן 1130.0 מ״ג 4520.1 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    דינה מזרחי

    אם אין לי את הסיר באיזה סיר מומלץ לבשל ובכמה זמן? מהיכן ניתן לרכוש את הסיר?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody