גלידה ביתית שמכינים בקלות מ-2 מרכיבים בלבד

איך מכינים גלידה בבית בקלי קלות? לא תאמינו כמה זה קל. גלידה ביתית מ-2 מצרכים בלבד שמכינים במיקסר בלי מכונת גלידה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    8 שעות ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה.
  2. מוסיפים את החלב המרוכז וממשיכים להקציף כדקה.
  3. בעזרת מרית מקפלים אל תוך התערובת את התוספת שבוחרים. נזהרים לא לערבב חזק מדי, אלא להשתמש בתנועות קיפול עדינות כדי לשמור על אווריריות הקצפת.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים לפחות ל-8 שעות.
  5. כשהגלידה קפואה יוצרים כדורים באמצעות כף גלידה ומעבירים לקעריות הגשה. אפשר לקשט בתוספת של שוקולד צ’יפס, שברי עוגיות וכן הלאה.

צילום: שני הלוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 159.3 קק״ל 1274.4 קק״ל
פחמימות 26.8 גרם 214.4 גרם
שומן 4.5 גרם 35.7 גרם
נתרן 63.0 מ״ג 504.2 מ״ג
חלבון 4.0 גרם 31.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 19.9 גרם
כולסטרול 16.9 מ״ג 135.0 מ״ג
סידן 140.9 מ״ג 1127.5 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
אשלגן 184.1 מ״ג 1472.9 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody