
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כוללשעתיים
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים3
מצרכים
-
3
כוסות או 600 גרם פירות יער טריים
-
5 כפות סירופ מייפל
-
3
כוסות או 600 מ"ל יוגורט 3%
אופן הכנה
- שמים במעבד המזון את התותים או פירות היער, מוסיפים את המייפל ומעבדים עד שמתקבלת מחית גסה.
- מעבירים למיכל גדול עם מכסה (כזה שמתאים גם להקפאה), מוסיפים את היוגורט ומערבבים.
- מקפיאים שעתיים עד שמתקבלת גלידה במרקם קפוא ויציב אבל עדיין רך יחסית.
- מוציאים, משהים קצת בטמפרטורת החדר ומגישים.
הערות
- משתמשים ביוגורט 3% שומן לפחות, עדיף אפילו ב-5ֵ% שומן
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
8
מנות
קלוריות
232.0
קק״ל
1855.8
קק״ל
פחמימות
52.8
גרם
422.3
גרם
שומן
0.6
גרם
4.8
גרם
נתרן
239.2
מ״ג
1913.3
מ״ג
חלבון
4.7
גרם
37.2
גרם
סיבים תזונתיים
4.1
גרם
33.0
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.0
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
137.1
מ״ג
1096.5
מ״ג
ברזל
9.9
מ״ג
79.5
מ״ג
אשלגן
183.0
מ״ג
1464.3
מ״ג
אבץ
3.9
מ״ג
31.0
מ״ג
תגובות (0)