גלידה פירות יער ביתית ב-3 מרכיבים בלבד

איילת הירשמן מלמדת כמה קל להכין גלידה פירות יער ביתית ללא מכונת גלידה. פשוט משלבים בין 3 מרכיבים פשוטים ומקבלים גלידה נפלאה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים במעבד המזון את התותים או פירות היער, מוסיפים את המייפל ומעבדים עד שמתקבלת מחית גסה.
  2. מעבירים למיכל גדול עם מכסה (כזה שמתאים גם להקפאה), מוסיפים את היוגורט ומערבבים.
  3. מקפיאים שעתיים עד שמתקבלת גלידה במרקם קפוא ויציב אבל עדיין רך יחסית.
  4. מוציאים, משהים קצת בטמפרטורת החדר ומגישים.

הערות

  • משתמשים ביוגורט 3% שומן לפחות, עדיף אפילו ב-5ֵ% שומן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 232.0 קק״ל 1855.8 קק״ל
פחמימות 52.8 גרם 422.3 גרם
שומן 0.6 גרם 4.8 גרם
נתרן 239.2 מ״ג 1913.3 מ״ג
חלבון 4.7 גרם 37.2 גרם
סיבים תזונתיים 4.1 גרם 33.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 137.1 מ״ג 1096.5 מ״ג
ברזל 9.9 מ״ג 79.5 מ״ג
אשלגן 183.0 מ״ג 1464.3 מ״ג
אבץ 3.9 מ״ג 31.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody