גלידת יוגורט ובננה ב-4 מרכיבים בלבד

מה יותר כיף מלאכול גלידה? להכין אותה! גלידת יוגורט ובננות של איילת הירשמן - ביתית, טעימה ומזינה, שלא תרצו להפסיק להכין ולאכול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. מרפדים מסננת בבד חיתול או בד גאזה ושופכים אליה את היוגורט. מציבים על קערה גדולה שתקלוט את הנוזלים ומניחים כך לסינון ארבע שעות לפחות, עד לילה, בטמפרטורת החדר.
  2. שמים את הבננות בקערה ומועכים למחית במזלג. שמים בקערת המיקסר את היוגורט המסונן, את הסוכר ואת הווניל, ומקציפים כדקה. מוסיפים את מחית הבננות ומערבבים ידנית בעדינות. מעבירים לקופסה שבה נוח להקפיא, מכסים במכסה או בניילון נצמד אטום ומאחסנים במקפיא חצי שעה. מוציאים ומערבבים את הגלידה במזלג כמה פעמים. חוזרים על הפעולה - הקפאה של חצי שעה ואז ערבוב במזלג שלוש פעמים נוספות. הגלידה מוכנה כעבור 3 שעות ותישמר במקפיא כמה ימים.
  3. מעבירים לגביעי הגשה או קעריות, ומגישים, אפשר עם דבש מלמעלה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 137.4 קק״ל 824.2 קק״ל
פחמימות 26.3 גרם 157.5 גרם
שומן 2.0 גרם 12.0 גרם
נתרן 60.5 מ״ג 363.2 מ״ג
חלבון 3.7 גרם 22.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.2 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 7.2 גרם
כולסטרול 6.0 מ״ג 36.0 מ״ג
סידן 108.5 מ״ג 651.3 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
אשלגן 120.3 מ״ג 721.7 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar