< רקע נינג'ה

גם סחלב וגם מלבי מאותם מרכיבים במכשיר אחד!

מתכון אחד לשתי מנות מתוקות ומפנקות - סחלב חם ומנחם או מלבי קר ומרענן! בכמה דקות הכנה בבלנדר תקבלו סחלב או מלבי קלאסים, עם מי ורדים ותוספות מתוקות שאוהבים
מתכון אחד לשתי מנות מתוקות ומפנקות - סחלב חם ומנחם או מלבי קר ומרענן! בכמה דקות הכנה בבלנדר תקבלו סחלב או מלבי קלאסים, עם מי ורדים ותוספות מתוקות שאוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.9 קק״ל 1284.6 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 52.3 גרם
    שומן 22.0 גרם 110.1 גרם
    נתרן 31.6 מ״ג 158.2 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 62.4 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 67.9 מ״ג 339.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 162.5 מ״ג 812.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.9 קק״ל 1284.6 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 52.3 גרם
    שומן 22.0 גרם 110.1 גרם
    נתרן 31.6 מ״ג 158.2 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 62.4 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 67.9 מ״ג 339.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 162.5 מ״ג 812.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סחלב או מלבי

הגשה


אופן הכנה

    1. מכינים סחלב: שופכים לקערת הבלנדר את החלב ושאר המצרכים. מעבירים את הבלנדר למצב Blend. לאחר מכן מכוונים על Low וטוחנים לקבלת בלילה אחידה. עוצרים את הפעילות של הבלנדר.

      שופכים לקערת הבלנדר את החלב ושאר המצרכים. צילום: שניר גואטה
      שופכים לקערת הבלנדר את החלב ושאר המצרכים. צילום: שניר גואטה

    2. סוגרים את הבלנדר לוחצים על תכנית Cook ולאחר מכן על Medium. עכשיו הבלנדר מתחיל להתחמם וליצור את הסחלב (אורך הבישול כ-8 דקות).
    3. במשך כל 2 דקות לוחצים על הכפתור Pulse כדי לוודא שכל החומרים מתערבבים.
    4. אחרי 8 דקות, כשהסחלב כבר חם מגישים בכוסות אישיות, מפזרים מעל תוספות שאוהבים ומגישים חם.
      אחרי 8 דקות כשהסחלב כבר חם מגישים בכוסות אישיות. צילום: שניר גואטה
      אחרי 8 דקות כשהסחלב כבר חם מגישים בכוסות אישיות. צילום: שניר גואטה

      מפזרים מעל תוספות שאוהבים ומגישים חם. צילום: שניר גואטה
      מפזרים מעל תוספות שאוהבים ומגישים חם. צילום: שניר גואטה

    5. מכינים מלבי: מבצעים את אותם שלבי ההכנה כמו של הסחלב, בסיום מעבירים לכלים אישיים ומכניסים להתייצבות בקירור לפחות 6 שעות. מגישים קר עם תוספות שאוהבים.
      אחרי קירור מקשטים ומגישים. צילום: שניר גואטה
      אחרי קירור מקשטים ומגישים. צילום: שניר גואטה
      אחרי קירור מקשטים ומגישים. צילום: שניר גואטה
      אחרי קירור מקשטים ומגישים. צילום: שניר גואטה

      סחלב חם ומלבי קר. צילום: שניר גואטה
      סחלב חם ומלבי קר. צילום: שניר גואטה

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גם סחלב וגם מלבי מאותם מרכיבים במכשיר אחד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    אירית טלקר

    המכשיר עושה את הכל.. יש לי אותו בבית מאוד מבסוטה ממנו

    Avatar
    אסתי לוי

    מכשיר מעולה ומתכון אליפות! תודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות