באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

גם סחלב וגם מלבי מאותם מרכיבים במכשיר אחד!

מתכון אחד לשתי מנות מתוקות ומפנקות - סחלב חם ומנחם או מלבי קר ומרענן! בכמה דקות הכנה בבלנדר תקבלו סחלב או מלבי קלאסים, עם מי ורדים ותוספות מתוקות שאוהבים
מתכון אחד לשתי מנות מתוקות ומפנקות - סחלב חם ומנחם או מלבי קר ומרענן! בכמה דקות הכנה בבלנדר תקבלו סחלב או מלבי קלאסים, עם מי ורדים ותוספות מתוקות שאוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.9 קק״ל 1284.6 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 52.3 גרם
    שומן 22.0 גרם 110.1 גרם
    נתרן 31.6 מ״ג 158.2 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 62.4 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 67.9 מ״ג 339.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 162.5 מ״ג 812.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.9 קק״ל 1284.6 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 52.3 גרם
    שומן 22.0 גרם 110.1 גרם
    נתרן 31.6 מ״ג 158.2 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 62.4 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 67.9 מ״ג 339.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 162.5 מ״ג 812.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים בכוסות
מערכת Foody
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סחלב או מלבי

הגשה


אופן הכנה

    1. מכינים סחלב: שופכים לקערת הבלנדר את החלב ושאר המצרכים. מעבירים את הבלנדר למצב Blend. לאחר מכן מכוונים על Low וטוחנים לקבלת בלילה אחידה. עוצרים את הפעילות של הבלנדר.
    2. סוגרים את הבלנדר לוחצים על תכנית Cook ולאחר מכן על Medium. עכשיו הבלנדר מתחיל להתחמם וליצור את הסחלב (אורך הבישול כ-8 דקות).
    3. במשך כל 2 דקות לוחצים על הכפתור Pulse כדי לוודא שכל החומרים מתערבבים.
    4. אחרי 8 דקות, כשהסחלב כבר חם מגישים בכוסות אישיות, מפזרים מעל תוספות שאוהבים ומגישים חם.

      מפזרים מעל תוספות שאוהבים ומגישים חם. צילום: שניר גואטה
      מפזרים מעל תוספות שאוהבים ומגישים חם. צילום: שניר גואטה

    5. מכינים מלבי: מבצעים את אותם שלבי ההכנה כמו של הסחלב, בסיום מעבירים לכלים אישיים ומכניסים להתייצבות בקירור לפחות 6 שעות. מגישים קר עם תוספות שאוהבים.
      אחרי קירור מקשטים ומגישים. צילום: שניר גואטה
      אחרי קירור מקשטים ומגישים. צילום: שניר גואטה

      אחרי קירור מקשטים ומגישים. צילום: שניר גואטה
      אחרי קירור מקשטים ומגישים. צילום: שניר גואטה

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גם סחלב וגם מלבי מאותם מרכיבים במכשיר אחד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רעות, האם את שמה את כמות המצרכים בהתאם למתכון שאת עושה (מלבי/סחלב)? יש הוראות שונות בנוגע לכמויות ברשימת המצרכים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות