גרנולה ביתית מושלמת

רוצים לגוון את ארוחות הבוקר שלכם? זהר לוסטיגר בשן מלמדת להכין גרנולה ביתית מושלמת מתערובת של אגוזים שונים, שיבולת שועל ומייפל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים גם את השקדים, קשיו ואגוזי מלך.
  2. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  3. מערבבים בקערה שיבולת שועל, שקדים קצוצים, גרעיני דלעת, גרעיני חמניות, אגוזי קשיו קצוצים, אגוזי מלך קצוצים ומלח.
  4. מחממים בסיר קטן מייפל ושמן קוקוס (או שמן זית) רק עד שהתערובת מתאחדת.
  5. יוצקים את תערובת המייפל והשמן לקערת האגוזים ומערבבים היטב.
  6. משטחים את תערובת הגרנולה בתבנית אפייה ואופים כ-15 דקות.
  7. מערבבים עם כף עץ ואופים 10 דקות נוספות
  8. הגרנולה מוכנה כשהיא זהובה אבל לא שחומה מידי.
  9. מצננים לחלוטין ומעבירים לצנצנות אטומות.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 438.3 קק״ל 5260.2 קק״ל
פחמימות 37.2 גרם 446.1 גרם
שומן 18.2 גרם 218.7 גרם
נתרן 133.6 מ״ג 1602.7 מ״ג
חלבון 6.4 גרם 76.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.8 גרם
שומן רווי 8.9 גרם 106.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 39.5 מ״ג 473.6 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 14.2 מ״ג
אשלגן 163.6 מ״ג 1963.5 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 22.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody