דאל עדשים הודי בריא שמכינים בקלות

דאל הוא אחד המאכלים ההודים המוכרים, המזינים והטעימים ביותר. בואו לראות איך מכינים אותו בקלות ובלי הרבה עבודה בגרסה לא חריפה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

דאל עדשים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות שורש ג'ינג'ר
  • 1 כוס שעועית מאש
  • 1 כוס עדשים כתומות
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1 כפית גאראם מסאלה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1/2 כפית רוטב סרירצ'ה
  • 1/4 כוס רסק עגבניות
  • 1 כוס חלב קוקוס

אופן הכנה

1. קוצצים דק את הבצל, השום והג'ינג'ר.
2. מחממים סיר בינוני עם שמן זית ומטגנים בצל 5 דקות להזהבה. מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים דקה רק עד שעולה ניחוח.
3. מוסיפים את יתר החומרים, יוצקים מים לכיסוי ועוד 2 ס"מ ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 40 דקות עד שהעדשים והמש רכות.
4. מגישים על אורז או קינואה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)