דאל עדשים הודי בריא שמכינים בקלות

דאל הוא אחד המאכלים ההודים המוכרים, המזינים והטעימים ביותר. בואו לראות איך מכינים אותו בקלות ובלי הרבה עבודה בגרסה לא חריפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

1. קוצצים דק את הבצל, השום והג’ינג’ר.
2. מחממים סיר בינוני עם שמן זית ומטגנים בצל 5 דקות להזהבה. מוסיפים שום וג’ינג’ר ומטגנים דקה רק עד שעולה ניחוח.
3. מוסיפים את יתר החומרים, יוצקים מים לכיסוי ועוד 2 ס”מ ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 40 דקות עד שהעדשים והמש רכות.
4. מגישים על אורז או קינואה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 555.0 קק״ל 2220.1 קק״ל
פחמימות 66.8 גרם 267.3 גרם
שומן 22.5 גרם 90.1 גרם
נתרן 423.2 מ״ג 1692.6 מ״ג
חלבון 25.5 גרם 102.0 גרם
סיבים תזונתיים 23.4 גרם 93.5 גרם
שומן רווי 13.7 גרם 54.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 106.8 מ״ג 427.3 מ״ג
ברזל 9.0 מ״ג 36.1 מ״ג
אשלגן 982.6 מ״ג 3930.4 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody