דאמפלינג מתנה במילוי עוף של רחלי קרוט

תמיד חלמתם להכין דמפלינג? הגיע הזמן ללמוד איך להכין אותם בבית – וזה ממש לא מסובך. קבלו מתכון של רחלי קרוט לדאמפלינג במילוי עוף בצורת מתנה ובטעם חלומי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

מצרכים

מילוי

הגשה

אופן הכנה

מכינים את המרכיבים למנה. צילום: טל סיון-ציפורין
מכינים את המרכיבים למנה. צילום: טל סיון-ציפורין

1. במיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, מים, שמן ומלח ולשים עד לקבלת בצק די קשה אבל אחיד. עוטפים ומניחים בצד על השיש למנוחה של 20 דקות.
2. בינתיים מכינים את המילוי: מגרדים את הבצלים והגזר על החלק העבה בפומפייה ואת השום והג’ינג’ר על החלק הדק ומעבירים לקערה. אם יש הרבה נוזלים מוציאים אותם.
3. קוצצים את הבצל הירוק דק דק ומוסיפים אותו לקערה ביחד עם שאר המצרכים ולשים היטב.
4. בעזרת מערוך/ מכונת פסטה מרדדים את הבצק, הכי הכי דק שאתם יכולים לעלה דקיק.
5. קורצים עיגולים בקוטר 10 ס”מ מהבצק וממלאים בכף גדושה מהמילוי. בשלב הזה ניתן לסגור לחצי סהר (אפשר להדביק את קצוות הבצק עם מעט מים או חלבון) ואפשר לקחת את חצי הסהר שנוצר ולהדק את הקצוות כך שנוצרת מעין צורה של טורטליני.
6. איך יוצרים צורת מתנה? מצמידים את 2 צידי העיגול פנימה ומהדקים. מצמידים גם את 2 צידי העיגול הנותרים לבפנים ומהדקים. וזהו, זה מוכן.
7. מחממים סיר עם מים וכשהמים מגיעים לסף רתיחה מניחים מעל סלסלת במבוק עם עלי כרוב למטה או נייר אפייה.
8. מניחים מעל את הכיסונים, סוגרים את המכסה ומבשלים באדים במשך 35-55 דקות או עד שהבצק נעשה מעט שקוף ולא לבן והעוף בפנים מוכן.
9. מגישים עם צ’ילי בשמן או פשוט לצד רוטב סויה איכותי.

מגישים עם צ'ילי בשמן או פשוט לצד רוטב סויה איכותי. צילום: טל סיון-ציפורין
מגישים עם צ’ילי בשמן או פשוט לצד רוטב סויה איכותי. צילום: טל סיון-ציפורין
בתיאבון! צילום: טל סיון-ציפורין
בתיאבון! צילום: טל סיון-ציפורין

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 121.3 קק״ל 2426.9 קק״ל
פחמימות 11.9 גרם 238.6 גרם
שומן 3.9 גרם 78.3 גרם
נתרן 280.0 מ״ג 5600.0 מ״ג
חלבון 9.4 גרם 187.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.8 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 8.9 גרם
כולסטרול 19.0 מ״ג 380.0 מ״ג
סידן 16.1 מ״ג 322.9 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 10.2 מ״ג
אשלגן 141.7 מ״ג 2833.0 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 7.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar