דג סלמון ברוטב אסייתי בנינג׳ה פודי

רוצים להפתיע את האורחים במנת דג אלגנטית וטעימה? איילת הירשמן מלמדת איך מכינים דג סלמון במעטפה ששומרת עליו עסיסי במיוחד. מגישים עם אורז לספיגת הרוטב
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ובוחרים במצב “בישול/צריבה” למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם (הסיר ריק).
  2. מחלקים את פילה הסלמון ל-4 נתחים במשקל 150 גרם כל אחד.
  3. קולפים את הג’ינג’ר וגוררים אותו. מערבבים בקערה את גרידת הלימון, רוטב הסויה, הדבש, חומץ האורז, שמן השומשום והג’ינג’ר ומערבבים.
  4. מתבלים את הדג במעט מלח ובפלפל שחור. מורחים את הדג ברבע מכמות הרוטב.
  5. פותחים את מכסה הסיר, מניחים בתוך הסיר את הרשת כשהיא במצבה הנמוך, מוסיפים את המים לסיר ומניחים על הרשת את הסלמון כשהצד של העור (שהוסר) כלפי מטה.
  6. מפזרים על כל נתח את גרגירי הפלפל, מקל קינמון, כוכב אניס ועלי בזיליקום.
  7. מכסים במכסה סיר הלחץ ומכוונים את שסתום שחרור הלחץ למצב VENT.
  8. לוחצים על כפתור “אידוי” (במצב “אידוי” הטמפ’ קבועה) למשך 15 דקות ומפעילים.
  9. בתום הבישול הסיר מצפצף עובר אוטומטית למצב “שמירת חום”. המתינו ששסתום הציפה האדום ירד ורק אז ניתן לפתוח את מכסה הסיר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 320.5 קק״ל 1282.0 קק״ל
פחמימות 6.5 גרם 25.8 גרם
שומן 13.8 גרם 55.3 גרם
נתרן 788.3 מ״ג 3153.2 מ״ג
חלבון 41.1 גרם 164.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.6 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
כולסטרול 88.5 מ״ג 354.0 מ״ג
סידן 50.1 מ״ג 200.4 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג
אשלגן 807.9 מ״ג 3231.4 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody