-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 597.1 קק״ל 1791.3 קק״לפחמימות 96.3 גרם 288.8 גרםשומן 3.3 גרם 9.9 גרםנתרן 522.5 מ״ג 1567.5 מ״גחלבון 42.7 גרם 128.2 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 7.8 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.7 גרםכולסטרול 71.7 מ״ג 215.0 מ״גסידן 59.7 מ״ג 179.1 מ״גברזל 1.8 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 815.3 מ״ג 2445.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות597
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 597.1 קק״ל 1791.3 קק״לפחמימות 96.3 גרם 288.8 גרםשומן 3.3 גרם 9.9 גרםנתרן 522.5 מ״ג 1567.5 מ״גחלבון 42.7 גרם 128.2 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 7.8 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.7 גרםכולסטרול 71.7 מ״ג 215.0 מ״גסידן 59.7 מ״ג 179.1 מ״גברזל 1.8 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 815.3 מ״ג 2445.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 597 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
דג קריספי
-
500 גרם דג לבןחתוך לצ'אנקים (עם או בלי עור, לשיקולכם)
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כוס קמח טמפורהמעורבב עם שלושת רבעי כוס מי קרח
-
1 כוס פירורי פנקועבים
רוטב קארי אדום
-
2 שיני שוםכתוש
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורד
-
1 כף גדושה ממרח קארי אדום
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כוס מים
-
1 קרם קוקוס פחית
-
1 כפית קורנפלורמעורבב עם רבע כוס מים
בשקית הבד
-
2 עלי קפיר ליים טרי
-
1 גבעול למון גראסטרי חצוי לשניים
-
1 כפית זרעי כוסברה
-
2 יחידות כוכבי אניס
הגשה
-
2 כוסות אורז לבן מבושל
-
1/2 ליים בינוניחתוך לפלחים
-
1 חופן כוסברה
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: לקלחת מוסיפים מעט שמן ומחממים. מטגנים את השום והג׳ינג׳ר כמה שניות ואז מוסיפים את הקארי האדום והסוכר. נפתח את הקארי בעזרת כף במשך דקה בערך, מוזגים את המים ואת קרם הקוקוס ומביאים לרתיחה עדינה.
- בשלב הזה מכניסים אל תוך שקית הבד את התבלינים, קושרים היטב ומטביעים אותה בתוך הרוטב למען ספיגת טעמם של התבלינים.
- מבשלים עם מכסה פתוח בערך 20 דקות על אש בינונית. טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך מוסיפים את תערובת הקורנפלור. מערבבים היטב עד שהרוטב מסמיך ומכבים את האש.
- מכינים את הדג הקריספי: מייבשים את הדג היטב משני צדדיו.
- בסיר קטן מחממים שמן.
- טובלים את הדגים בשלוש קערות שונות בסדר הבא: טובלים בקערת הקמח, מנערים קלות וטובלים בתערובת הטמפורה הרטובה, לאחר מכן בפנקו וישר לשמן החם. מטגנים עד להזהבה ומעבירים מיד לרשת טיגון. חוזרים על הפעולה עם יתרת הדג.
- מסדרים את המנה: אורז, רוטב, נתח דג קריספי, כוסברה וליים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: לקלחת מוסיפים מעט שמן ומחממים. מטגנים את השום והג׳ינג׳ר כמה שניות ואז מוסיפים את הקארי האדום והסוכר. נפתח את הקארי בעזרת כף במשך דקה בערך, מוזגים את המים ואת קרם הקוקוס ומביאים לרתיחה עדינה.
- בשלב הזה מכניסים אל תוך שקית הבד את התבלינים, קושרים היטב ומטביעים אותה בתוך הרוטב למען ספיגת טעמם של התבלינים.
- מבשלים עם מכסה פתוח בערך 20 דקות על אש בינונית. טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך מוסיפים את תערובת הקורנפלור. מערבבים היטב עד שהרוטב מסמיך ומכבים את האש.
- מכינים את הדג הקריספי: מייבשים את הדג היטב משני צדדיו.
- בסיר קטן מחממים שמן.
- טובלים את הדגים בשלוש קערות שונות בסדר הבא: טובלים בקערת הקמח, מנערים קלות וטובלים בתערובת הטמפורה הרטובה, לאחר מכן בפנקו וישר לשמן החם. מטגנים עד להזהבה ומעבירים מיד לרשת טיגון. חוזרים על הפעולה עם יתרת הדג.
- מסדרים את המנה: אורז, רוטב, נתח דג קריספי, כוסברה וליים. בתיאבון!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן