דים סאם מאודה במילוי עוף ופטריות

ישראל אהרוני, אלוף המטבח הסיני, מכין את אחת המנות הכי פופולריות מהמזרח הרחוק - דים סאם מאודה במילוי עוף ופטריות שמגישים עם רוטב סויה מתובל
ישראל אהרוני, אלוף המטבח הסיני, מכין את אחת המנות הכי פופולריות מהמזרח הרחוק - דים סאם מאודה במילוי עוף ופטריות שמגישים עם רוטב סויה מתובל
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.6 קק״ל 972.6 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 89.7 גרם
    שומן 1.5 גרם 29.2 גרם
    נתרן 126.2 מ״ג 2524.2 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.7 מ״ג 94.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 101.4 מ״ג 2027.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.6 קק״ל 972.6 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 89.7 גרם
    שומן 1.5 גרם 29.2 גרם
    נתרן 126.2 מ״ג 2524.2 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.7 מ״ג 94.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 101.4 מ״ג 2027.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. טוחנים את הפרגיות במעבד מזון ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  2. משרים את הפטריות במים רותחים 15 דקות. מסננים, קוצצים ומעבירים לקערת העוף הטחון.
  3. קוצצים דק את בצלי השאלוט, הג’ינג’ר והבצל הירוק ומוסיפים לקערה.
  4. מתבלים בסויה, שמן שומשום, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
  5. מרתיחים מים בסיר אידוי גדול.
  6. שמים במרכז כל עיגול בצק כפית מתערובת המילוי. מרטיבים במים את השוליים עם האצבע, סוגרים לצורת חצי עיגול ומהדקים את השוליים.
  7. מאדים את הכיסונים בסיר האידוי 8 דקות.
  8. בינתיים מכינים את הרוטב: קוצצים דק את השום, הג’ינג’ר, בצל השאלוט והפלפל החריף. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  9. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הכיסונים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דים סאם מאודה במילוי עוף ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    ניר פינסקי

    כיסונים מאודה עם פטריות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות