דים סאם מאודה במילוי עוף ופטריות

ישראל אהרוני, אלוף המטבח הסיני, מכין את אחת המנות הכי פופולריות מהמזרח הרחוק - דים סאם מאודה במילוי עוף ופטריות שמגישים עם רוטב סויה מתובל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. טוחנים את הפרגיות במעבד מזון ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  2. משרים את הפטריות במים רותחים 15 דקות. מסננים, קוצצים ומעבירים לקערת העוף הטחון.
  3. קוצצים דק את בצלי השאלוט, הג’ינג’ר והבצל הירוק ומוסיפים לקערה.
  4. מתבלים בסויה, שמן שומשום, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
  5. מרתיחים מים בסיר אידוי גדול.
  6. שמים במרכז כל עיגול בצק כפית מתערובת המילוי. מרטיבים במים את השוליים עם האצבע, סוגרים לצורת חצי עיגול ומהדקים את השוליים.
  7. מאדים את הכיסונים בסיר האידוי 8 דקות.
  8. בינתיים מכינים את הרוטב: קוצצים דק את השום, הג’ינג’ר, בצל השאלוט והפלפל החריף.
  9. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הכיסונים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 48.6 קק״ל 973.0 קק״ל
פחמימות 4.4 גרם 88.2 גרם
שומן 1.5 גרם 29.2 גרם
נתרן 257.2 מ״ג 5143.2 מ״ג
חלבון 5.4 גרם 107.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 14.2 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 6.2 מ״ג 123.4 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 4.9 מ״ג
אשלגן 99.6 מ״ג 1992.0 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 7.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody