דניאל עמית מתקתקת: קבב דגים עם יוגורט ונענע

דניאל עמית בעוד מתכון מנצח וקל להכנה של קבב דג ים עם יוגורט ונענע, מנה קלילה ומרעננת עם המון טעמים ים תיכוניים לצד רוטב יוגורט, נענע ולימון
דניאל עמית בעוד מתכון מנצח וקל להכנה של קבב דג ים עם יוגורט ונענע, מנה קלילה ומרעננת עם המון טעמים ים תיכוניים לצד רוטב יוגורט, נענע ולימון
  • דניאל עמית
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    211
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.2 קק״ל 844.9 קק״ל
    פחמימות 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן 10.3 גרם 41.0 גרם
    נתרן 789.9 מ״ג 3159.6 מ״ג
    חלבון 25.0 גרם 100.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 117.1 מ״ג 468.2 מ״ג
    סידן 46.5 מ״ג 186.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 608.4 מ״ג 2433.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    211
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.2 קק״ל 844.9 קק״ל
    פחמימות 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן 10.3 גרם 41.0 גרם
    נתרן 789.9 מ״ג 3159.6 מ״ג
    חלבון 25.0 גרם 100.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 117.1 מ״ג 468.2 מ״ג
    סידן 46.5 מ״ג 186.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 608.4 מ״ג 2433.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קבב דג

רוטב היוגורט


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצותבקערה גדולה מערבבים יחד את הדג, הביצה, הכוסברה (או הפטרוזיליה), גרידת הלימון, השום, שמן הזית, הפלפל החריף, הבצל והמלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מכסים את התערובת ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  3. אחרי חצי שעה יוצרים קציצות בגודל שאוהבים.
  4. מחממים מחבת עם קצת שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה.
  5. מכינים את הרוטבמערבבים בקערית את היוגורט עם הנענע, המלח, שמן הזית, גרידת הלימון ומיץ הלימון. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם הקבב דג.

    קבב דג ים עם יוגורט ונענע. צילום: דניאל עמית
    קבב דג ים עם יוגורט ונענע. צילום: ספיר קוסא

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דניאל עמית מתקתקת: קבב דגים עם יוגורט ונענע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      מושט, לברק, בס, דניס וכו’ – דגים לבנים

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רחל! אפשר אבל לא זו כוונת המשורר במתכון הזה. נסי ושתפי אותנו איך יצא!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות