דניאל עמית מתקתקת: קבב דגים עם יוגורט ונענע
דניאל עמית בעוד מתכון מנצח וקל להכנה של קבב דג ים עם יוגורט ונענע, מנה קלילה ומרעננת עם המון טעמים ים תיכוניים לצד רוטב יוגורט, נענע ולימון
דניאל עמית בעוד מתכון מנצח וקל להכנה של קבב דג ים עם יוגורט ונענע, מנה קלילה ומרעננת עם המון טעמים ים תיכוניים לצד רוטב יוגורט, נענע ולימון
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.2 קק״ל 844.9 קק״לפחמימות 3.3 גרם 13.2 גרםשומן 10.3 גרם 41.0 גרםנתרן 789.9 מ״ג 3159.6 מ״גחלבון 25.0 גרם 100.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.5 גרםכולסטרול 117.1 מ״ג 468.2 מ״גסידן 46.5 מ״ג 186.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 608.4 מ״ג 2433.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות211
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.2 קק״ל 844.9 קק״לפחמימות 3.3 גרם 13.2 גרםשומן 10.3 גרם 41.0 גרםנתרן 789.9 מ״ג 3159.6 מ״גחלבון 25.0 גרם 100.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.5 גרםכולסטרול 117.1 מ״ג 468.2 מ״גסידן 46.5 מ״ג 186.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 608.4 מ״ג 2433.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 211 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קבב דג
-
500 גרם דג לבן
-
1 ביצה M
-
1 כוס כוסברהקצוצה או פטרוזיליה
-
1 קליפת לימון בינוני
-
1 שן שוםכתושה
-
2 כפות שמן זית
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
1 בצל קטןקצוץ דק
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
או שמן זית לטיגון - מעט
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: בקערה גדולה מערבבים יחד את הדג, הביצה, הכוסברה (או הפטרוזיליה), גרידת הלימון, השום, שמן הזית, הפלפל החריף, הבצל והמלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מכסים את התערובת ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- אחרי חצי שעה יוצרים קציצות בגודל שאוהבים.
- מחממים מחבת עם קצת שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את היוגורט עם הנענע, המלח, שמן הזית, גרידת הלימון ומיץ הלימון. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם הקבב דג.
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: בקערה גדולה מערבבים יחד את הדג, הביצה, הכוסברה (או הפטרוזיליה), גרידת הלימון, השום, שמן הזית, הפלפל החריף, הבצל והמלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מכסים את התערובת ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- אחרי חצי שעה יוצרים קציצות בגודל שאוהבים.
- מחממים מחבת עם קצת שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את היוגורט עם הנענע, המלח, שמן הזית, גרידת הלימון ומיץ הלימון. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם הקבב דג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
איזה סוג דגים מתאים?
מושט, לברק, בס, דניס וכו’ – דגים לבנים
אפשר לאפות?
היי רחל! אפשר אבל לא זו כוונת המשורר במתכון הזה. נסי ושתפי אותנו איך יצא!