דניס שלם ועסיסי עם לימון ורוזמרין
מתכון פשוט וקל להכנה לדג דניס שלם עם לימון, רוזמרין ושום לצד רבעי קישואים, עגבניות שרי ורצועות פלפלים בצלייה שיוצא קריספי ועסיסי עם מכשיר נינג'ה פודי
מתכון פשוט וקל להכנה לדג דניס שלם עם לימון, רוזמרין ושום לצד רבעי קישואים, עגבניות שרי ורצועות פלפלים בצלייה שיוצא קריספי ועסיסי עם מכשיר נינג'ה פודי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 614.8 קק״ל 614.8 קק״לפחמימות 20.0 גרם 20.0 גרםשומן 45.2 גרם 45.2 גרםנתרן 3135.7 מ״ג 3135.7 מ״גחלבון 42.9 גרם 42.9 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 9.9 גרםשומן רווי 4.5 גרם 4.5 גרםכולסטרול 156.2 מ״ג 156.2 מ״גסידן 153.0 מ״ג 153.0 מ״גברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 7183.2 מ״ג 7183.2 מ״גאבץ 18.9 מ״ג 18.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות615
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 614.8 קק״ל 614.8 קק״לפחמימות 20.0 גרם 20.0 גרםשומן 45.2 גרם 45.2 גרםנתרן 3135.7 מ״ג 3135.7 מ״גחלבון 42.9 גרם 42.9 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 9.9 גרםשומן רווי 4.5 גרם 4.5 גרםכולסטרול 156.2 מ״ג 156.2 מ״גסידן 153.0 מ״ג 153.0 מ״גברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 7183.2 מ״ג 7183.2 מ״גאבץ 18.9 מ״ג 18.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 615 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
דג
ירקות
-
2 זוקיני ירוק בינונייםחתוכים לרבעים
-
2 צרורות עגבניות שריבעדיפות לעגבניות שמחוברות לצרור
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לרצועות עבות
-
1 כפית שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 גבעול רוזמרין
אופן הכנה
- ממלאים את בטן הדג בפרוסות לימון, גבעול רוזמרין ופרוסות שום.
- מזלפים מעט שמן זית על חלקו הקדמי של הדג, חורצים 3 פסים באלכסון ומפזרים קורט מלח וכמה פרוסות שום מעליו.
- מחממים את המכשיר עם פלטת הגריל לפונקציית גריל בטמפרטורת MAX לכ-6 דקות, כאשר הסיר מתחמם נניח את הדג באלכסון ונסגור לבישול בגריל של 6 דקות.
- חותכים את הירקות ומערבבים עם השמן זית, המלח והעלי רוזמרין.
- נחמם את המכשיר ל-180 מעלות בתוכנית צלייה. כאשר הסיר מתחמם נוסיף את הירקות, מומלץ לסדר אותם בצורה עדינה ולהניח כל אחד בנפרד בסיר למשך 10-12 דקות בישול ולסובב אחרי 6 דקות.
אופן הכנה
- ממלאים את בטן הדג בפרוסות לימון, גבעול רוזמרין ופרוסות שום.
- מזלפים מעט שמן זית על חלקו הקדמי של הדג, חורצים 3 פסים באלכסון ומפזרים קורט מלח וכמה פרוסות שום מעליו.
- מחממים את המכשיר עם פלטת הגריל לפונקציית גריל בטמפרטורת MAX לכ-6 דקות, כאשר הסיר מתחמם נניח את הדג באלכסון ונסגור לבישול בגריל של 6 דקות.
- חותכים את הירקות ומערבבים עם השמן זית, המלח והעלי רוזמרין.
- נחמם את המכשיר ל-180 מעלות בתוכנית צלייה. כאשר הסיר מתחמם נוסיף את הירקות, מומלץ לסדר אותם בצורה עדינה ולהניח כל אחד בנפרד בסיר למשך 10-12 דקות בישול ולסובב אחרי 6 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בריאה
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ערב משפחתית
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- דגים
- העיקר הבריאות
- יום האהבה
- יום העצמאות
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכוני חגים
- מתכוני שבועות
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- מתכונים לראש השנה
- נינג'ה בעשר דקות
- נינג'ה גריל
- עולם ה- NINJA
- פיקניק
- תבשילים ביתיים