רקע ברימאג

הגבינה כבר בפנים: לחמניות בייגל טוסט!

אתם תודו לנו על המתכון הזה! שירן מתתיהו עם מתכון ללחמניות בייגל טוסט רכות ונימוחות עם גבינה בפנים! אפשר להקפיא אותן, אבל על מי אנחנו עובדים שישאר משהו....
אתם תודו לנו על המתכון הזה! שירן מתתיהו עם מתכון ללחמניות בייגל טוסט רכות ונימוחות עם גבינה בפנים! אפשר להקפיא אותן, אבל על מי אנחנו עובדים שישאר משהו....
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    123
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 123.4 קק״ל 2220.5 קק״ל
    פחמימות 22.1 גרם 397.4 גרם
    שומן 2.2 גרם 39.6 גרם
    נתרן 936.4 מ״ג 16855.6 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 58.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 91.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 35.2 מ״ג 634.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    123
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 123.4 קק״ל 2220.5 קק״ל
    פחמימות 22.1 גרם 397.4 גרם
    שומן 2.2 גרם 39.6 גרם
    נתרן 936.4 מ״ג 16855.6 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 58.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 91.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 35.2 מ״ג 634.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

אמבט סודה

ציפוי


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים מעט.
  2. מוסיפים את המים הפושרים ואת השמן ולשים 8 דקות על מהירות בינונית. אם הבצק דביק מידי מוסיפים מעט קמח, אם הוא יבש מידי מוסיפים מעט מים.

    אם הבצק דביק מידי מוסיפים מעט קמח. צילום: שירן מתתיהו
    אם הבצק דביק מידי מוסיפים מעט קמח. צילום: שירן מתתיהו

  3. לאחר 8 דקות, מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות.
  4. שמים מעט שמן בקערה ומעל הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  5. מחלקים את הבצק ל-18 חלקים (אם אתם רוצים להיות מדויקים - 50 גרם לחתיכה), משטחים כל חתיכת בצק, שמים קוביית גבינה במרכז, סוגרים ומכדררים לכדור.
    משטחים כל חתיכת בצק ושמים קוביית גבינה במרכז. צילום: שירן מתתיהו
    משטחים כל חתיכת בצק ושמים קוביית גבינה במרכז. צילום: שירן מתתיהו
    סוגרים מהקצוות. צילום: שירן מתתיהו
    סוגרים מהקצוות. צילום: שירן מתתיהו

    מכדררים לכדור. צילום: שירן מתתיהו
    מכדררים לכדור. צילום: שירן מתתיהו

  6. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  7. בסיר, מרתיחים מים + סודה לשתייה (כדאי לעשות זאת לפני גלגול הכדורים), מניחים את הכדורים בתוך הסיר עם המים הרותחים לדקה מכל צד. מוציאים את הכדורים ישר לתוך קערה עם ציפוי, בזכות המים הציפויים ידבקו בקלות לבצק.
    מניחים את הכדורים בתוך הסיר עם המים הרותחים לדקה מכל צד. צילום: שירן מתתיהו
    מניחים את הכדורים בתוך הסיר עם המים הרותחים לדקה מכל צד. צילום: שירן מתתיהו
    מוציאים את הכדורים לתוך קערה עם ציפוי. צילום: שירן מתתיהו
    מוציאים את הכדורים לתוך קערה עם ציפוי. צילום: שירן מתתיהו

    מצפים כל כדור בציפוי הרצוי מכל צדדיו. צילום: שירן מתתיהו
    מצפים כל כדור בציפוי הרצוי מכל צדדיו. צילום: שירן מתתיהו

  8. מניחים את הכדורים צמוד אחד לשני בתבנית מרובעת לקבלת לחמניות מרובעות שנראות כמו כריות. אפשר להניח גם על מגש עם נייר אפייה לקבלת לחמניות רגילות עגולות.

    מניחים את הכדורים צמוד אחד לשני בתבנית מרובעת. צילום: שירן מתתיהו
    מניחים את הכדורים צמוד אחד לשני בתבנית מרובעת. צילום: שירן מתתיהו

  9. אופים בתנור שחומם מראש 17-20 דקות. הן יוצאות רכות ומדהימות - בייגל טוסט בלחמנייה!
  10. שומרים בטמפרטורת החדר עד שלושה ימים, אך מומלץ לשמור בקופסה סגורה במקפיא עד חודש לשמירת הטריות.

    לחמניות בייגל טוסט. צילום: שירן מתתיהו
    לחמניות בייגל טוסט. צילום: שירן מתתיהו

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הגבינה כבר בפנים: לחמניות בייגל טוסט!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    רבקה

    איך שולחים לבית הספר ? הרי זה לא יהיה חם ואז הגבינה לא תהיה מותכת ותימתח כמו בזמן האפייה…?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לעטוף את הלחמניות בנייר אלומיניום השומר על החום. נכון, זה לא יהיה חם כמו שזה יוצא מהתנור אבל עדיין טעים מאד (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות