רקע הנמל

הגלידה ששברה את הרשת – קסטה קראנץ’ במבה מתוקה

כשהרשת נשברת עם קראנץ' במבה מתוקה, אתם יודעים שאנחנו חייבים להביא לכם מתכון מנצח. אז קבלו קסטה קראנץ' במבה מתוקה שהילדים יעופו עליה
כשהרשת נשברת עם קראנץ' במבה מתוקה, אתם יודעים שאנחנו חייבים להביא לכם מתכון מנצח. אז קבלו קסטה קראנץ' במבה מתוקה שהילדים יעופו עליה
  • אפיקייק - טל חכמון
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2519
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2518.6 קק״ל 5037.1 קק״ל
    פחמימות 220.6 גרם 441.1 גרם
    שומן 172.9 גרם 345.7 גרם
    נתרן 426.0 מ״ג 852.0 מ״ג
    חלבון 28.2 גרם 56.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 95.5 גרם 190.9 גרם
    כולסטרול 284.0 מ״ג 568.0 מ״ג
    סידן 966.5 מ״ג 1933.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 1315.5 מ״ג 2630.9 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2519
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2518.6 קק״ל 5037.1 קק״ל
    פחמימות 220.6 גרם 441.1 גרם
    שומן 172.9 גרם 345.7 גרם
    נתרן 426.0 מ״ג 852.0 מ״ג
    חלבון 28.2 גרם 56.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 95.5 גרם 190.9 גרם
    כולסטרול 284.0 מ״ג 568.0 מ״ג
    סידן 966.5 מ״ג 1933.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 1315.5 מ״ג 2630.9 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי שוקולד לבן


אופן הכנה

  1. מכינים את שכבת הקראנץ’: טוחנים את הבמבה המתוקה של שכבת הקראנץ’ עד למרקם פירורי במעבד מזון.
  2. מוסיפים ממרח שוקולד לבן ומערבבים עד איחוד. מחלקים את המסה ל-4.
  3. לוקחים 2 תבניות אינגליש ומניחים נייר אפייה, משטחים שכבת קראנץ’ ראשונה ומקפיאים 10 דקות.
  4. מכינים את הגלידה: מקציפים שמנת מתוקה עד מרקם יציב אך לא מדי, מוסיפים חלב מרוכז ותמצית וניל ומקפלים עד איחוד.
  5. לבסוף מוסיפים במבה מתוקה ומקפלים בשנית, משטחים מעל שכבת הקראנץ’ ומקפיאים 6 שעות.
  6. לאחר הקפאה משטחים מעל שכבת קראנץ’ נוספת ומחזירים למקפיא לשעתיים נוספות.
  7. מחלצים ופורסים למלבנים.
  8. מכינים את ציפוי השוקולד הלבן: ממיסים שוקולד לבן בפולסים עד המסה מלאה, מוסיפים שמן ובמבה טחונה ומערבבים.
  9. טובלים חצי מהקסטה וזהו הקסטה שלנו מוכנה.

    קסטה קראנץ' במבה אדומה
    קסטה קראנץ’ במבה מתוקה. צילום: טל חכמון אפיקייק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות