
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
אופן הכנה
- חותכים את הבטטות לקוביות.
- מכניסים את קוביות הבטטות אל תוך שקית זיפלוק, סוגרים אותה כמעט עד הסוף ומכניסים לריכוך במיקרוגל למשך 5 דקות.
- מחממים מחבת עם שמן ומזהיבים מעט את הבטטות.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומקפיצים מעט.
- מומלץ להגיש חם לצד קטשופ.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
353.7
קק״ל
707.4
קק״ל
פחמימות
54.7
גרם
109.4
גרם
שומן
10.3
גרם
20.6
גרם
נתרן
1494.1
מ״ג
2988.1
מ״ג
חלבון
4.0
גרם
8.1
גרם
סיבים תזונתיים
7.5
גרם
14.9
גרם
שומן רווי
1.4
גרם
2.8
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
81.2
מ״ג
162.4
מ״ג
ברזל
2.1
מ״ג
4.2
מ״ג
אשלגן
665.0
מ״ג
1330.0
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
1.2
מ״ג
תגובות (9)
תודה אלוף .שיתפתי ל..5000 חברים
האם יש תבלין שיכול להחליף את הצילי?
היי, זהו רוטב צ’ילי מתוק… אפשר לנסות להוסיף דבש או סילאן וקצת שבבי צ’ילי… בהצלחה!
אחרי שמזהיבים את בבטטות בבמחבת מכניסים את הצילי והמיונז יחד???
כן. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים. בהצלחה!
יש אפשרות בלי מיונז?
אפשר בלי מיונז, הטעם כמובן יהיה שונה. בהצלחה.
יש אופציה בלי זיפלוק?
כן, זה אפשרי. ניתן לרכך את קוביות הבטטה בתנור ולהמשיך במחבת לפי הכתוב במתכון. בהצלחה!