הילדים רוצים פיצה כאן ועכשיו? פיצות אישיות מהירות מבצק גבינת קוטג’

עשיתם את הטעות ושאלתם את הילדים מה הם רוצים לאכול לארוחת הערב והם ענו פיצצצצה?! באנו להציל אתכם! פיצות אישיות בחצי שעה ובבצק פטנט חסכוני
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

לבצק

לציפוי

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום גבוה (180-200 מעלות).
  2. בקערה מערבבים את כל החומרים, רק את הקמח יש להוסיף בזהירות לאט לאט. לא חייבים במיקסר, אפשר לגמרי ללוש ביד. הבצק שמתקבל מעט דביק ורטוב, אל תוסיפו לו עוד קמח, הרטיבות הזו תגרום לו להיות אוורירי ולא דחוס. אם הבצק יבש מדי ופירורי ניתן להוסיף לו כף או שתיים של חלב.
  3. מצפים 2 תבניות תנור גדולות בנייר אפיה, או משטחי אפיה רב שימושיים כאלה ומשמנים בשמן זית, על הדרך משמנים גם את הידיים.
  4. בידיים משומנות מחלקים את הבצק לשמונה-עשרה כדורים ומשטחים. אפשר לעשות את זה עם הילדים, הם מאוד יהנו.
  5. מורחים על כל אחד מעיגולי הבצק רוטב עגבניות.
  6. מפזרים את תערובת הגבינות מעל ומקשטים בזיתים, עגבניות, פלפלים ובמה שאוהבים.
  7. אופים את הפיצות כ-20 דקות עד שהן מזהיבות.
  8. מפזרים על הפיצות מעט תימין טרי ומלח גס (אם רוצים).ראיתם?! הרבה הרבה יותר מהיר וכייפי מלהזמין פיצה עם שליח!
  9. הגישו לקטנטנים בצלחות כאלה לארוחה שהיא חגיגה.

 

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 351.5 קק״ל 3514.9 קק״ל
פחמימות 25.9 גרם 259.0 גרם
שומן 19.5 גרם 195.5 גרם
נתרן 376.9 מ״ג 3769.2 מ״ג
חלבון 15.5 גרם 154.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 13.7 גרם
שומן רווי 6.3 גרם 63.3 גרם
כולסטרול 59.2 מ״ג 592.2 מ״ג
סידן 37.1 מ״ג 370.6 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 7.6 מ״ג
אשלגן 59.0 מ״ג 589.9 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (10)

    Avatar
    Yafit Cohen-damary

    הילדים שלי אמרו שהכל טעים חוץ מהבצק….

      Avatar
      Foody Foody

      מצטערים לשמוע. יש לנו עוד הרבה מתכונים לפיצות. מקוים שתנסו ותאהבו.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody