הכי מוגזמת שיש: עוגת וניל מסקרפונה של אופירה מור

אופירה מור באה לשמח אותכם עם העוגה המושלמת לימי הבידוד, קבלו מתכון לעוגת וניל מסקרפונה עשירה בטעמים, רכה ואוורירית כמו ענן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

כדי להמתיק לכם את השהייה בבית הכנתי לכם מתכון של עוגה פשוטה וטעימה, הכי- מרשימה!

ומתאימה גם כעוגת יומולדת.

בימים כאלה, אין הרבה מה להגיד אז שמרו על עצמכם, שפויים אם אפשר…

מצרכים

תבנית עגולה 22 ס"מ

קרם מסקרפונה

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מכינים את הבלילה: מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר, השמן, תמצית הוניל, החלב, הקמח התופח והאינסטנט וניל לבלילה חלקה ואחידה.
  3. מוזגים את הבלילה על שתי תבניות אפייה מלבניות המרופדות בנייר אפייה ומשומנות היטב. יש לדאוג שהבלילה תתפרס על רוב התבנית.
  4. מכניסים לתנור ואופים 12 דקות.
  5. מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת המיקסר מקציפים את גבינת המסקרפונה, השמנת המתוקה, האינסטנט וניל ואבקת הסוכר יחד עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאד.
  6. מוציאים את התבניות מהתנור ומקררים לטמפ’ החדר.
  7. קורצים בעזרת רינג או סכין את הצורה הרצויה (אם מגישים בכוס אז בקוטר של הכוס).

    קורצים בעזרת רינג או סכין את הצורה הרצויה. צילום: אופירה מור
    קורצים בעזרת רינג או סכין את הצורה הרצויה. צילום: אופירה מור

  8. מזלפים מעל מהקרם, מניחים עוד שכבה של הבצק ומזלפים מעל עוד שכבה של הקרם.
    מזלפים מעל העוגה את הקרם. אופירה מור
    מזלפים מעל העוגה את הקרם. אופירה מור

    מניחים עוד שכבה של הבצק ומזלפים מעל עוד שכבה של הקרם. צילום: אופירה מור
    מניחים עוד שכבה של הבצק ומזלפים מעל עוד שכבה של הקרם. צילום: אופירה מור

  9. חותכים פירות ומפזרים מעל.

הערות

  • אפשר לרדד את הבצק לתבנית קוטר 22 או למנות אישיות ואז יש לקרוץ את הבצק בגודל כוס ההגשה
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6029.9 קק״ל 6029.9 קק״ל
פחמימות 426.6 גרם 426.6 גרם
שומן 430.6 גרם 430.6 גרם
נתרן 3907.7 מ״ג 3907.7 מ״ג
חלבון 88.8 גרם 88.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
שומן רווי 186.9 גרם 186.9 גרם
כולסטרול 1795.8 מ״ג 1795.8 מ״ג
סידן 888.4 מ״ג 888.4 מ״ג
ברזל 9.8 מ״ג 9.8 מ״ג
אשלגן 1501.7 מ״ג 1501.7 מ״ג
אבץ 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    שמרית

    יצא לי פשוט מעולה! מזל שאנחנו בבידוד ולא הגיעו אורחים. אכלנו את הכל אנחנו

    Avatar
    אורנה

    נראה כל כך מרשים! וזה ממש פשוט להכנה

    Avatar
    מירית מלול

    מזכיר לי את העוגה שסבתי זל הייתה מכינה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody