משק ויילר רקע

הכי קרוב למקור: כריך טבעוני וממכר עם שניצל טופו מושלם בטעם עוף

כריך מהיר לארוחה משביעה! שניצל טופו בטעם עוף בלחמנייה עם ירקות ובטטה קראנצ'ית - המנה האולטימטיבית כשאין זמן לבשל!
כריך מהיר לארוחה משביעה! שניצל טופו בטעם עוף בלחמנייה עם ירקות ובטטה קראנצ'ית - המנה האולטימטיבית כשאין זמן לבשל!
  • חני אסור
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.5 קק״ל 141.5 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 26.9 גרם
    שומן 3.1 גרם 3.1 גרם
    נתרן 234.6 מ״ג 234.6 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 5.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 77.6 מ״ג 77.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.5 קק״ל 141.5 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 26.9 גרם
    שומן 3.1 גרם 3.1 גרם
    נתרן 234.6 מ״ג 234.6 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 5.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 77.6 מ״ג 77.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

כמו באמריקה: כריך קריספי צ’יקן, הפעם בגרסה הטבעונית! לחמנייה רכה עם שכבות של מיונז טבעוני, שניצל טופו קראנצ’י בטעם עוף, ירקות טריים ומעל הכל – בטטה קריספית. ארוחה כל כך קלה ומהירה שלא תאמינו איך בכזו קלות, יצא לכם כריך כל כך טעים ומפנק.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את השניצל: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. אופים את שניצל הטופו בתבנית על נייר האפייה במשך 15 דקות.
  2. מכינים את הירקות: חותכים את החסה לרצועות, פורסים את המלפפון החמוץ והעגבנייה לעיגולים.
  3. מקלפים את הבטטה ופורסים לעיגולים דקים. מטגנים את הבטטה במחבת עם שמן עד שהיא קריספית. מעבירים לצלחת עם הנייר הסופג.
  4. מרכיבים את הכריך: חוצים את הלחמנייה לשניים ומורחים שכבה של המיונז הטבעוני. שמים מעליו את שניצל הטופו, הירקות החתוכים והבטטה המטוגנת וסוגרים עם החצי השני של הלחמנייה.
קריספי צ'יקן משק ויילר
קריספי צ’יקן טבעוני מלחמנייה עם שניצל טופו קראנצ’י בטעם עוף. צילום: חני אסור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי קרוב למקור: כריך טבעוני וממכר עם שניצל טופו מושלם בטעם עוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אני בשוק

    אתם צוחקים?! העלתם מתכון שכולל חימום בתנור של שניצל מוכן מהסופר?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, המתכון הוא לא רק השניצל, אלא לכריך שלם ומשביע 🙂 אנחנו כן מסבירים כיצד לחמם את השניצל כדי להגיע לרמת הטעם המקסימלי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות