הכל בפיתה: עראייס לצד מטבל בזיליקום ושום

פיתה קראנצ'ית, בשר עסיסי וטעים, מטבל של בזיליקום ושום, מה עוד אפשר לבקש? עראייס קל ומהיר להכנה, עם מטבל משגע וקרמי, שיככב במנגל הבא שלכם
פיתה קראנצ'ית, בשר עסיסי וטעים, מטבל של בזיליקום ושום, מה עוד אפשר לבקש? עראייס קל ומהיר להכנה, עם מטבל משגע וקרמי, שיככב במנגל הבא שלכם
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.3 קק״ל 1706.9 קק״ל
    פחמימות 2.8 גרם 55.2 גרם
    סוכר 1.7 גרם 34.4 גרם
    שומן 4.4 גרם 87.1 גרם
    נתרן 341.8 מ״ג 6835.1 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 156.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 32.4 גרם
    כולסטרול 27.3 מ״ג 546.0 מ״ג
    סידן 16.6 מ״ג 331.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 24.3 מ״ג
    אשלגן 136.9 מ״ג 2737.7 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 39.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.3 קק״ל 1706.9 קק״ל
    פחמימות 2.8 גרם 55.2 גרם
    סוכר 1.7 גרם 34.4 גרם
    שומן 4.4 גרם 87.1 גרם
    נתרן 341.8 מ״ג 6835.1 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 156.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 32.4 גרם
    כולסטרול 27.3 מ״ג 546.0 מ״ג
    סידן 16.6 מ״ג 331.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 24.3 מ״ג
    אשלגן 136.9 מ״ג 2737.7 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 39.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עראייס

מטבל


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשר: מניחים את כל מרכיבי הבשר ולשים היטב.
  2. ממלאים את חצאי הפיתות וחותכים לרבעים.
  3. מברישים מעט שמן זית משני הצדדים.
  4. מכינים את העראייס: משמנים קלות מחבת פסים/מנגל.
  5. מניחים את רבעי הפיתות וצורבים קודם את הצד עם הבשר ולאחר מכן את הפיתות.
  6. מכינים את המטבל: מניחים במעבד מזון קטן/מיכל בלנדר את הבזיליקום, השום המלח והמיונז ומעבדים עד למרקם חלק.
  7. מגישים לצד העראייס.

    עראייס לצד מטבל בזיליקום ושום
    עראייס לצד מטבל בזיליקום ושום. צילום: ענת אלישע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות