המבורגר ביתי של משה שגב

למה להזמין אם אפשר פשוט להכין? משה שגב מכין המבורגר ביתי עסיסי וטעים, מנתח בשר איכותי שלא תאמינו כמה פשוט וקל להכין לבד בבית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

צ'יפס

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים צ׳יפס: מבשלים את תפוחי האדמה במים עד כשהם כמעט רכים לחלוטין. מסננים, משמנים וממליחים ומכינים במולטי פריי.
  2. מכינים המבורגר: מעבירים את הבשר לקערה, מוסיפים את הסודה והתבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצרים קציצות במשקל 150 גרם כל אחת.
  3. מחממים את השמן במחבת גריל וצולים את הקציצות משני הצדדים עד להשחמה.
  4. מניחים את הקציצה על הלחמנייה, מוסיפים את העגבנייה, מלפפון חמוץ, בצל ומגישים לצד הצ’יפס.

הערות

  • ניתן להכין את הצ'יפס גם בתנור או במחבת

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 586.3 קק״ל 3517.6 קק״ל
פחמימות 28.9 גרם 173.3 גרם
שומן 41.0 גרם 246.0 גרם
נתרן 3764.2 מ״ג 22585.4 מ״ג
חלבון 36.3 גרם 218.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.9 גרם
שומן רווי 16.4 גרם 98.2 גרם
כולסטרול 123.3 מ״ג 740.0 מ״ג
סידן 37.1 מ״ג 222.8 מ״ג
ברזל 3.6 מ״ג 21.8 מ״ג
אשלגן 539.1 מ״ג 3234.9 מ״ג
אבץ 5.7 מ״ג 34.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody