
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים14
מצרכים
המבורגר
-
1 ק"ג אנטריקוט טחון
-
1 כף מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
-
1 צנצנת מיונז
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
2 כפות קטשופ
-
1 כפית רסק עגבניות
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
הגשה
-
5 לחמניות המבורגר בינוניות
-
5 עלי חסה רומית
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 קופסת שימורים מלפפון חמוץ
אופן הכנה:
- ממליחים ומפלפלים את הבשר הטחון, לשים היטב את הבשר וצרים קציצות.
- צולים את ההמבורגר על פלאנצ’ה חמה מאוד משני הצדדים בהתאם למידת העשייה הרצויה.
- בינתיים, מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול במקרה הצורך.
- פורסים את העגבניות, הבצל סגול והמלפפון החמוץ לפרוסות דקות.
- מרכיבים את ההמבורגר: מניחים ירקות, רוטב מיונז מתובל ומעליו המבורגר.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
5
מנות
קלוריות
1326.6
קק״ל
6633.2
קק״ל
פחמימות
35.9
גרם
179.6
גרם
שומן
106.3
גרם
531.3
גרם
נתרן
3460.3
מ״ג
17301.4
מ״ג
חלבון
42.0
גרם
210.1
גרם
סיבים תזונתיים
4.0
גרם
19.9
גרם
שומן רווי
25.6
גרם
128.0
גרם
כולסטרול
185.0
מ״ג
925.0
מ״ג
סידן
64.8
מ״ג
324.1
מ״ג
ברזל
5.4
מ״ג
26.9
מ״ג
אשלגן
908.2
מ״ג
4541.0
מ״ג
אבץ
8.8
מ״ג
43.9
מ״ג
תגובה אחת
ממש מהיר להכנה