המבורגר ב-10 דקות של ישראל אהרוני

למה להזמין אם אפשר להכין בבית? אהרוני מכין את אוכל השחיתות האולטימטיבי - המבורגר ב-10 דקות שמגישים בלחמנייה עם מיונז פיקנטי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

הגשה

אופן הכנה:

  1. ממליחים ומפלפלים את הבשר הטחון, לשים היטב את הבשר וצרים קציצות.
  2. צולים את ההמבורגר על פלאנצ’ה חמה מאוד משני הצדדים בהתאם למידת העשייה הרצויה.
  3. בינתיים, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול במקרה הצורך.
  4. פורסים את העגבניות, הבצל סגול והמלפפון החמוץ לפרוסות דקות.
  5. מרכיבים את ההמבורגר: מניחים ירקות, רוטב מיונז מתובל ומעליו המבורגר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 1323.2 קק״ל 6615.8 קק״ל
פחמימות 34.2 גרם 170.8 גרם
שומן 106.4 גרם 531.8 גרם
נתרן 2987.3 מ״ג 14936.4 מ״ג
חלבון 41.8 גרם 209.0 גרם
סיבים תזונתיים 3.9 גרם 19.6 גרם
שומן רווי 25.6 גרם 128.0 גרם
כולסטרול 185.0 מ״ג 925.0 מ״ג
סידן 64.2 מ״ג 321.0 מ״ג
ברזל 5.4 מ״ג 26.9 מ״ג
אשלגן 901.2 מ״ג 4506.2 מ״ג
אבץ 8.9 מ״ג 44.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody